- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gemyny
csendes tag
válasz
Rushmachine #320 üzenetére
Ebben tökéletessen igazat adok!Ki mire használja...mint ahogy írtad is.Én remixer lévén zenével foglalkozok,sokat számít nekem a hordozhatóság is.Régebben sok fajta lapossal próbálkoztam de végül az apple-nél kötöttem ki.De ahogy fentebb írtam ne felejtsük ki a géphez adott szoftveres tartalmat.Ezt gyakorlatilag hazaviszed,kibontod,felnyitod,megcsinálod a first contactot és már használhatod is,akár zenére,fotóra,videóra.Ezek természetessen pro felhasználóknak kevéske,de ahhoz bőven elég hogy 1 átlagfelhasználó igényét maximálissan kielégítsék.Aki játszani akar egy lapossal és megteheti az ugysem apple gépet vesz hanem pl. az általad linkelt szörnyet,aki viszont komoly munkára akarja használni annak a macintosh jó alternatíva lehet.
-
Gemyny
csendes tag
válasz
Rushmachine #318 üzenetére
Ezzel csak 1 a baj.Marpedig az hogy gamergep,egy mac pedig elsosorban nem arra valo!Egy cipoben jarok Xero forumtarsal.3 eve hasznalok macintosht(2007-es modell 3.1-es macbook pro) es nem sznobsagbol de elegge nehezemre esne visszaulni windows ele.Elismerem en is sokallom az arat egy kicsit.De egy kicsit gondoljunk bele.Kapsz egy viszonylag jo hardvert,szoftverrel egyutt.Semmikepp sem feledkezzunk meg arrol hogy gyakorlatilag ugyanazok fejlesztik a hardvert mind a szoftvert es tobbek kozott ennek is koszonheti a stabilitasat.Szamoljuk csak ossze ha veszunk egy ugyanilyen hardverrel felszerelt gepet es megvasaroljuk azokat a szoftvereket,nem pedig lewarezoljuk,amiket az apple ad alapbol a gep melle akkor melyik tabor fogjobban kijonni anyagilag.Teny hogy letezik pc-s tabor ill. mac-es tabor de tenyleg viselkedjunk mar felnott modjara,meg lehet vitatni mindent kulturaltan eszervekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest