- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz
philoxenia #153 üzenetére
Meg konzol exkluzív játékokhoz...
pl.: Alan Wake, Fable2, Battlefield: Bad Company, Heavy Rain, stb, és ezek csak amik engem érdekelnének... bár az Alan Wake-re még van remény -
Kansas
addikt
válasz
philoxenia #157 üzenetére
Csatlakozok az előttem szólóhoz, plusz elvileg ugye pont ezért van a sarc a pendrive-ok meg a CD-k, DVD-k árába építve, hogy ez továbbra is törvényes lehessen.
Emlékeim szerint ráadásul volt már ilyenn értelmű bírósági állásfoglalás is, hogy perben vagy azon kívül, sajnos nem emlékszem.
Ha valaki emlékszik szívesen fogadnék hivatkozást rá. -
Kansas
addikt
válasz
megint én #149 üzenetére
Szerintem a többség véleménye talán ez, de biztos nem 85-90%-é.
Én is húzok néha dolgokat a netről, ha jó, akkor később meg is vásárlom(pl. Fahrenheit), de nem állítom azt, veled ellentétben, hogy jog vagy morál szerint igazolható volna, ha ezt teszem.Egyetlen oldalról igazolható szvsz, a pénztárca oldaláról...
-
Kansas
addikt
válasz
Dr. Akula #137 üzenetére
Amit az elején írsz, az egy módja a biztonsági másolat készítésének... ha nem is a legjavallottabb módja. Elvileg azelőtt kéne másolatot csinálni, mielőtt beszarik a lemez, a sajátodról. A neten van egy oldal, ami kifejezetten arról szól, hogy tudd használni is azt, tele van NoCD patch/crack cuccokkal, hogy ne kelljen elhasználnod/elkoptatnod a gyári CD-T.
Bár gondolom az MBSA-nak ez az oldal is szálka a szemáben, mert ugye egy NoCD crack sem csak arra használható, amire az oldal mondja...
Robin Hood pedig a mai törvények szerint is bűnöző lenne, ő nem a politika áldozata.
Konkrétan köztörvényes gyilkos, tolvaj, rabló.
Ennyi erővel bin Ladenre is mondhatod, hogy forradalmár/szabadságharcos... -
Kansas
addikt
Aki meg azon rugózik, hogy kipróbálatlanul nem vesz játékot, helló, arra valók a demók!
Sajna manapság egyre kevesebb demó készül, nem vágom, miért... -
Kansas
addikt
Ez így igaz Mo-n hivatalosan zenére és filmre: ha nem osztogatod, akkor elvileg legális letölteni.
DE, szoftvert semmilyen formában nem legális továbbosztani sem és letölteni sem, csak az 1 példányt, ami a biztonsági másolat. Azt is csak addig, amíg azt csak te használod, és az eredeti ott lapul a szekrényben, ill Steam-en, stb.Robin Hood, ha tetszik, ha nem, bűnöző volt, bármennyire szimpatikus is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest