- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecc000
csendes újonc
Sziasztok!
Nekem még mindig nem javult meg, valaki tudna segíteni?
Elvittem már szervízbe is, de ott hibátlannak találták. -
mentoloshypo
senior tag
Érezhetően javult az érzékenység? Kategóriában a többi telefonhoz képest most már nincs lemaradva ebben?
Vásárlás előtt állok, nagyon érdekel a dolog. -
Luiapp
újonc
Először is üdvözlök mindenkit újoncként!
Mivel most akarok váltani androidról Wp-re és lumia 535-öt néztem ki szeretném megkérdezni,hogy
valaki vett-e a Telenornál és még fenn áll e a kijelző probléma? -
zorzy4
addikt
Tegnapelőtt vettem a telefont. Az érintő nálam sem az igazi, pedig rátettem egyből a frissítéseket. Hol tudom megnézni, hogy ez is lejött e?
-
Swami
senior tag
Ha valaki felhomalyositana, azt megkoszonnem. Vegfelhasznalo vagyok s bar kovetem a mobilpiac hireit, a fejleszteseket, annyira azert nem vagyok kepben, hogy ertsem miert nem jon le a frissites egy olyan telora, ami a franciaktol jott es amit a nemeteknel hasznalok, s az a Microsoft oldala szerint mindket orszagban elerheto. Koszi!
-
Matada2.3
veterán
A lényeg, hogy lejött a frissítés, bár nem tudom, ezt hogy nem vették észre
(Bár más gyártók se szoktak alapvető hibákat észrevenni)
-
-
badfear3
csendes tag
Mint 535 tulajdonos jelentem, hogy nincs semmi probléma. Sunyiba jött le a frissítés, nemis kellett csinálnom vele semmit, észrevettem, hogy fenn van. De annyira nem érzékelte az ujjamat, hogy a billentyűzárral is gondjaim akadtak. Egyszerűen nem akarta érzékelni, hogy húzogatom az ujjam, teljesen kiakadtam. Aztán egyik napról a másikra (nem tudom, hogy még egy frissítés jött-e le, vagy hasonló) teljesen normálisan működik. Nem túl érzékeny, se az ellentéte.
-
Ez jó hír hogy a saját hibájukat ilyen gyorsan kijavították,már csak az a nagy kérdés hogy milyen jól javították, és nem azzal próbálják a kedves tulajt megtéveszteni hogy a javító csomag mellékelt kis apróságokat bújja. majd a valós felhasználok vissza jelzését várom igazán ,mert ha ott pozitív a vissza jelzés akkor minden rendben van
-
-
Béééla
őstag
Sajnos a telefonos-hibát nem ismerem, de komplexebbnek tűnik a probléma mint az egyszerű érintő. Gondolom teszteltél már szoftvert, hogy ennyire biztos vagy a mikéntjében.
@mekker:
Tényleg rossz, a márkarombolás elég kapkodás és fejetlenség lenne. (ha az én marketingesem csinálna ilyet, tuti aznap este lógna) -
Amacs
aktív tag
Akkor most már csak a kezdőárnak kell realizálódni, és hódíthatja magának a teret. Legalább is a WP pár %-án belül valószínű.
-
-
Van olyan itt, aki nem csak szövegel, hanem ki is próbálta a frissítést?
Az valahogy informatívabb lenne... -
Na végre ez jó hír,talán megint el lehetne gondolkodni egy ilyen teló vásárlásán.
-
Szatyor95
senior tag
Szerintem ezért nem jár piros pont. Kiadtak egy olyan hibával egy készüléket, amit csak az nem vesz észre, aki nem akarja észrevenni. Hogy a lehető leghamarabb kiadták a javítást, alap dolog (kéne legyen).
-
-
Nnna...ez alap....
még jóhogynemmá' tojnak az ember fejére. -
-
C$abi
aktív tag
Végre sikerült mobilnetkapcsolót is beletenni a rolóba. Mellesleg relatíve gyorsak voltak, mégha elsőre is így kellett volna kiadni a telefont. Egyébként melyik új ország(ok)ban lett elérhető a Cortana?
(#1) babkukta:
Én sem értem, hiszen általában mielőtt gyártásba küldik, azelőtt kötelező kicsit "nyomkodni", hogy a user ne fost kapjon, ami kezelhetetlen.
-
babkukta
senior tag
Na, kíváncsi vagyok, a tulajok mennyire veszik észre azt az igyekezetet. Nem is értem, hogy nem vették észre ezt, mielőtt kiadták?? Kb fél perc után látni a rendellenes működést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest