- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
"NV és Intel fanboyainak folyamatos pocskondiázása... "(ezzel a mondatoddal magad is beálltál egy adott oldalra, még ha úgy gondolod nem is.. és hidd el , ugyan olyan B közép tábor van az AMD mögött is és osztják a nagy gonosz Intelt és NV-t minden egyes megjelenő cikknél.( Mintha azok a termékek szarok lennének és csak a nagyságuk miatt piacvezetők) Pont én írtam, hogy akkor beszélhetnénk arról is, időközben az AMD hány kártyát tett abszolút legacy státuszba a Fermi óta,( nem csupán dx 12 oldalról megközelítve).
Amúgy meg ilyen megnyilvánulások mögött lehetséges valóságalap is húzódhat.Értsd, nekik nem elég az AMD épp aktuális CPU -GPu felhozatala, vagy éppen úgy érzik nem azt adja adott gyártó a piacnak, amit ígért.( ugye ezt a másik oldalnál már többször megértük ennél sokkal nagyobb tételben és sajtóval)
Lehet hogy van igazság abban amit írnak (írunk).
Én azért még nem írnám le ezt a dolgot, mert a Vulkan még nyitott és járható út lehetne a ferminek is.( csak úgy, mint az AMD régebbi kártyáinak.) -
arn
félisten
akkor is a gpgpu miatt vettem, es 200 wattnal huztam meg a tdp limitet
igy igazabol teljesen mellekes szamomra, hogy jatekok alatt mit nyujt, jo ha egyket jatekot megnezek evente. iden cserelem majd alaplap, proci, stb egyetemben - harom eves lesz - most is hasonlo szempontok alapjan. a broadwell-e-t megvarom, meg a kov generacios gpukat.
nem volt vele kulonosebb problemam.
-
arn
félisten
nekem a szokasos sulykolasnak tunik, hogy az nv dx12 alatt nem jo es kesz, abu megmondta. most komolyan, mi volt ennek a cikknek a celja? nem derult ki belole, hogy lesz e dx12es drv vagy sem. semmi konkretum.
ps: arra en is kivancsi lennek, ki az a hibbant, aki egy ot generacioval ezelotti kartyan a jovobeli dx12es jatekok normalis futasat varja el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest