- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TechData
tag
Nem tudom,de szerintem ez az új mosógépjük az LG-H440n
Olyan gyártótól nem vennék telefont aki mikrót,mosógépet,kézi mixert stb. gyárt. Ez alap -
kromatika
veterán
Bravó LG. Amelett hogy nagyon jó ár értékű telókat csinál(LG G3,G2) a fiisítések terén is oprál.Csak így továbbG3, G2, már hivatalosan is bejelentve hogy megkapják.
-
belajkl
tag
Én egyetértek a fentebbi órás felvetéssel, lehet egy olyan óra lesz amivel lehet majd telefonálni meg mindent tehát telefon nélkül is lehe majd haszálni, vagy elképzelhetőnek tartom h a samsung példájára kidonb egy kagylótelefont ahhoz simán passzol egy ilyan kielző.
Qwerty billentyűzetes telefont nem hinném de lehet. -
sixpak
nagyúr
Azt mondják, hogy G3, G2, G Flex, G Pro és G Pro 2.
Én ezek közül az utolsót használom, remélem igazak a találgatások.
Előtte G Pro-t használtam, az 4.2.2-vel jött ki és nálam frissült kitkat-re.
Viszont a mostani G Pro 2 már eleve 4.4.2-vel jelent meg, a pofám leszakadna, ha nem kapna egy frissítést sem...főleg annak fényében, hogy a G2 kap, pedig a G Pro 2 jóval újabb. -
marquuard
veterán
Ez mind szép és jó, de az a legnagyobb probléma, hogy egy non-AOSP telefon előbb megkapja a nyalókát, mint a Nexus-ok.
-
janeszgol
félisten
Sohasem az a lényeg, ki adja ki elsőnek. Haem az, hogy kié lesz stabilabb, hibátlanabb és hogy milyen gyorsan reagálnak a hibákra, továbbá meddig támogatják az új rendszert.
-
Morph33
tag
Bezzeg a G Pad 8.3-ról kussolnak, pedig alig 1 éve lett bemutatva. Arról meg az LG tehet, hogy nem sikerült sokat eladni belőle, alig volt reklámozva.
-
DrDobos
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy a meglévő LG mobilok közül melyikre jön...
-
w333
félisten
Hmmm ... kicsit kamu szaga van, Chrome 34 már fél éve volt
-
pusszycat
nagyúr
Ez nem megint valami csoki mobil?
-
wlandroid
tag
A 360*592 már középkategória? Talán 4 éve...
-
-
jacis
nagyúr
Nagyon tetszik az LG hozzáállása mostanában.
-
kelly416
veterán
Nem csak egy óra volt ez? Már a felbontás miatt gondolom.
-
Kíváncsi vagyok, hogy az asszony Sony z1c-jére mikor adják ki...
-
Nem azon a pár napon múlik nyilván, de elég ciki ha az LG előbb adja ki a G3-ra az 5.0-át, mint a Google a Nexus 4/5/7-re
Azért van Nexu--om, mert ezekre jön ki leggyorsabban a legfrissebb android verzió. Lehet, hogy ez most borulni fog?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG H440n egy online teljesítményteszt szerint már az Android legújabb, 5.0 Lollipop rendszerét futtatja.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest