- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Realme 14x
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechData
tag
válasz kromatika #31 üzenetére
Igen,de a Sony még belefér,még nem láttam Sony mikróhullámú sűtöt.
Van alternatíva.: HTC, Apple , BlackBerry, Microsoft , Asus, ZTE, Meizu ,EVOLVEO , GSmart , Prestigio...stb.:A lényeg hogy ne gyártson mosógépet,kézi mixert ,mikró hullámú sűtöt stb.:
[ Szerkesztve ]
LG G Flex 2 (Titan Silver)
-
A samsung még gyárt hajót,autót,kisvasutat is. Most akkor kilőve? Érdemesebb manapság több bottal pecázni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
TechData
tag
Nem tudom,de szerintem ez az új mosógépjük az LG-H440n
Olyan gyártótól nem vennék telefont aki mikrót,mosógépet,kézi mixert stb. gyárt. Ez alap[ Szerkesztve ]
LG G Flex 2 (Titan Silver)
-
kromatika
veterán
Bravó LG. Amelett hogy nagyon jó ár értékű telókat csinál(LG G3,G2) a fiisítések terén is oprál.Csak így továbbG3, G2, már hivatalosan is bejelentve hogy megkapják.
[ Szerkesztve ]
-
belajkl
tag
Én egyetértek a fentebbi órás felvetéssel, lehet egy olyan óra lesz amivel lehet majd telefonálni meg mindent tehát telefon nélkül is lehe majd haszálni, vagy elképzelhetőnek tartom h a samsung példájára kidonb egy kagylótelefont ahhoz simán passzol egy ilyan kielző.
Qwerty billentyűzetes telefont nem hinném de lehet.A szavak nem számítanak !
-
sixpak
nagyúr
Azt mondják, hogy G3, G2, G Flex, G Pro és G Pro 2.
Én ezek közül az utolsót használom, remélem igazak a találgatások.
Előtte G Pro-t használtam, az 4.2.2-vel jött ki és nálam frissült kitkat-re.
Viszont a mostani G Pro 2 már eleve 4.4.2-vel jelent meg, a pofám leszakadna, ha nem kapna egy frissítést sem...főleg annak fényében, hogy a G2 kap, pedig a G Pro 2 jóval újabb.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
marquuard
veterán
Ez mind szép és jó, de az a legnagyobb probléma, hogy egy non-AOSP telefon előbb megkapja a nyalókát, mint a Nexus-ok.
PSN ID: marquuard
-
janeszgol
félisten
Sohasem az a lényeg, ki adja ki elsőnek. Haem az, hogy kié lesz stabilabb, hibátlanabb és hogy milyen gyorsan reagálnak a hibákra, továbbá meddig támogatják az új rendszert.
-
válasz ricinus13 #12 üzenetére
Ezt az anomáliát sosem fogom megfejteni, van akinél tökéletes van aki meg másnap eladja, vagy inkább elássa, csak ne lássa.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Morph33
tag
Bezzeg a G Pad 8.3-ról kussolnak, pedig alig 1 éve lett bemutatva. Arról meg az LG tehet, hogy nem sikerült sokat eladni belőle, alig volt reklámozva.
-
DrDobos
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy a meglévő LG mobilok közül melyikre jön...
Samsung Galaxy A55 5G
-
w333
félisten
Hmmm ... kicsit kamu szaga van, Chrome 34 már fél éve volt
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Ez nem megint valami csoki mobil?
-
wlandroid
tag
A 360*592 már középkategória? Talán 4 éve...
-
-
őstag
-
jacis
nagyúr
Nagyon tetszik az LG hozzáállása mostanában.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
kelly416
veterán
Nem csak egy óra volt ez? Már a felbontás miatt gondolom.
-
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy az asszony Sony z1c-jére mikor adják ki...
-
őstag
Nem azon a pár napon múlik nyilván, de elég ciki ha az LG előbb adja ki a G3-ra az 5.0-át, mint a Google a Nexus 4/5/7-re
Azért van Nexu--om, mert ezekre jön ki leggyorsabban a legfrissebb android verzió. Lehet, hogy ez most borulni fog?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Realme 14x
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest