Felbukkant egy lollipopos LG mobil

Bombaként robbant pár órája a hír, miszerint a lollipopos szoftvercsomag már a héten megérkezhet az LG G3-ra. Ezzel a koreai gyártó akár az 5.0-ás frissítésre váró Nexus 4, 5, 7 (2012 és 2013) és Nexus 10-es készülékek elé  vághat az új Android verzió közzétételével. Azonban ez még csak a kezdet, a My LG Phones oldal üzemeltetői rábukkantak ugyanis egy eddig ismeretlen készülékre a html5test.com adatbázisában, amely ugyancsak lollipopos verzión futott a teljesítményteszt elvégzésekor.

Az LG-H440n középkategóriás készülék lehet Android 5.0-ás főverzióval

Túl sok minden nem derül ki az LG-H440n kódjelű darabról a pontszámon és a fura, 360 x 592 pixeles felbontáson kívül, így az sem biztos, hogy egy kiadásra szánt mobilról van szó. A My LG Phones ugyanakkor tudni véli, hogy a készülék egy új, H kódjelű sorozat első tagja, amellyel a koreai gyártó a középkategóriában kívánja piaci részesedését gyarapítani. Akármennyi is igaz a feltételezésekből, jó hír az LG mobilok tulajdonosainak, hogy a koreaiak kiemelt figyelmet fordítanak a legújabb Android főverzió gyors közzétételére.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G3 Screen – NUCLUN lapkával

    Az LG saját fejlesztésű nyolcmagos processzorával, 225 megabites LTE-A modemmel és valamivel alacsonyabb felbontású megjelenítővel érkezik a G3 frissített kiadása.

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • Érkezik az LG G3 Stylus

    Egy promóvideóban leplezte le a G3 sorozat legújabb tagját az LG, a kapacitív tollal rendelkező G3 Stylust.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

Hirdetés