- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
akkor neked pont nem
jo esellyel ugyanennyiert jazz-re kapsz jobbat is. egyedul akkor libaborozne a hatad, amikor olyan szamot hallgatsz amiben dominans a nagybogoDare2Live:
szakertelem hianyaban ugy gondolnam h egy studiofulesnek nem illik (ennyit) szinezni, mint a dr.dre teszi. raadasul sztem dre fulese faraszto hosszutavon. mint kocsiban iszonyat teljesitmenyu basszussal zenet hallgatni. egy ideig orult jo, de aztan jol esik lejjebb tekerni a hangerot. -
majom2
senior tag
sztem az utcára az agybadugós a legjobb választás. igaz ott nincs aktív zajszűrés, viszont a passzív zajszűrésük is nagyon jó tud lenni. és megfelelően diszkrét is, nem olyan mintha két fél kókuszdiót ragasztottál volna a füledre
ami mérhető adat lehet, az talán egy freki-átviteli görbe. bár ahhoz meg elég komoly műszerek kellenek. mindenesetre egy ilyen görbéből 1-2 dolgot meg lehet tudni, de a hangzása ebből sem derülne ki
nálam egyébként azért befutók a sennheiserek, mert annyira kényelmesek h akár 24órát is használhatod anélkül h észrevennéd. -
attika89
senior tag
Persze, hogy szubjektív! Ez nyilvánvaló és igaz a legtöbb fórumra...
, viszont használói vélemények, amik segíthetnek a választásban...( nem lehet mindenki "expert")
Az viszont tényleg igaz a nagy többségre, hogy eléggé túlárazottnak tartja... ez persze nem egyenlő azzal, hogy nem szólhat jól!!!
-
Mr.Csizmás
titán
nem, mivel veszteséges formátum az mp3, nem kicsit. de ezen a fülesen meghallod az MP3 és FLAC közti különbséget. nagyzenekari darabokkal érdemes próbát tenni, pl. 128, 384 mp3 és FLAC verzióban. (nem, nekem nem volt ilyen, csak az otthoni hangrendszeren figyeltem meg a különbséget a formátumok közöttt)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Prémium kategóriás iPhone fejhallgatót teszteltünk — az utcai zenejunkie-k legnagyobb örömére.
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest