- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
válasz
killipoly #32 üzenetére
attól függ hol akarod használni. én pl utcára fel nem vennék egy ilyen teljesméretű fejhallgatót. viszont ha te igen, akkor érdemes körülnézni az aktív zajszűrős kategóriában. előnyük a zajszűrés, a hátrányuk h nagyon drágák. a sennheiser is gyárt több ilyen típust, de összességében túl sok nem létezik belőlük a piacon.
az agybadugós sztem is kényelmetlen. nekem egy elég drága (~45e) modell van, de 2 óra használat után már az is nagyon kikívánkozok a fülemből
nem is nagyon használom már. szóval ez sztem felejtős, főleg ha gondok voltak a füleddel korábban.
beltérben (otthon/iroda/könyvtár/stb), én nyitott fejhallgatót vennék: ilyenek a sennheiserek többsége is. azért beszélek folyton erről a márkáról, mert ezeket ismerem. azért jó a nyitott, mert ezek egy kicsit beengedik a külső zajokat, tehát ha hozzád szólnak v csörög a telefon, akkor azt meghallod. cserébe nagy hangerőn a külvilág is megismeri a zenei ízlésedet
szóval ezekből a nagyméretű (teljes fület körbeborító) plüss változatokat kell keresni ha fontos a kénylem. ennél a kialakításnál jobbról még nem hallottam. a legkisebb ilyen a hd555 (kb 29e). nem túl drága, állítólag nem is rossz... sztem ez egy belépő modell a komolyabb fejhallgatók világába. a következő - amilyen nekem is van - a hd595 (kb 36e), kivitelre ugyanaz mint a hd555, hangzásra azonban minden területen jobb egy kicsit. aztán innetől felfelé a csillagos ég a határszerintem ha ez az utolsó kategóra bejön (nyitott fejhallgatók), akkor érdemes a hd555-ön komolyan elgondolkodni. akkor is ha egy kicsit kilóg a keretből. nem hiszem h csalódnál. én az előző sennheiseremet több mint 10 évig használtam. egyszer cserélnem kellett a szivacspárnákat mert gyakorlatilag már szétmállottak, egyszer pedig a kábelt mert megtört és kontakthibás lett. mindez napi használat mellett. de ebben az a jó, h mindent lehet hozzá kapni, és pikk-pakk lehet cserélni az alkatrészeit. tipikusan az a kategória, ahol hosszú távon a drágább az olcsóbb.
-
majom2
senior tag
sztem az utcára az agybadugós a legjobb választás. igaz ott nincs aktív zajszűrés, viszont a passzív zajszűrésük is nagyon jó tud lenni. és megfelelően diszkrét is, nem olyan mintha két fél kókuszdiót ragasztottál volna a füledre
ami mérhető adat lehet, az talán egy freki-átviteli görbe. bár ahhoz meg elég komoly műszerek kellenek. mindenesetre egy ilyen görbéből 1-2 dolgot meg lehet tudni, de a hangzása ebből sem derülne ki
nálam egyébként azért befutók a sennheiserek, mert annyira kényelmesek h akár 24órát is használhatod anélkül h észrevennéd. -
majom2
senior tag
ezt most megkívántam
Új hozzászólás Aktív témák
ma Prémium kategóriás iPhone fejhallgatót teszteltünk — az utcai zenejunkie-k legnagyobb örömére.
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest