- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rajd
tag
Most akkor mi lesz öt nap múlva, és mi lesz február 11-én? 🤔
-
törölt tag
17 perc alatt feltölti, 2x.
-
Goose-T
veterán
-
Noukoum
veterán
válasz
MarkCsiha461 #26 üzenetére
Persze de a huaweinél és oneplunál sincs gond, pedig mennyien elmondták hogy 30-40w is kifogja nyirni az aksit.
És akkor most elmondjuk hogy 100 W nál lesz probléma és ki fog derülni hogy 100 W nál se volt probléma és legközelebb majd 200 W nál is lehet sírni -
barna70
csendes tag
Én ezzel [link] a töltővel töltöm, az ágy felett van és az asszonnyal közösen használjuk akár egyszerre is. + kapcsolóval aktiválom. Kizárólag a zöld részből, pedig a piros gyorstöltő, [link] kábellel. Így már nem kell dugni semmit sehova a telót akarom tölteni.Ha lassabban töltöm, /Mi 9 lite/ abban hiba nem lehet. Az aku is hosszabb élettartamú lesz. Alvás alatt sosem töltöm. Szerintem az ébrenlét alatt is kell az embernek napi 1.5h amikor nem nyomkodja a telóját.
-
Ossis
csendes tag
A Redmi 7 tavaly márciusi
Mire ez a sietség?
-
Noukoum
veterán
válasz
MarkCsiha461 #18 üzenetére
Ezt a marhaságot mégis honnan a fenéből szedted?
3-4 éve elég elterjedt a gyorstöltés, 15w-nál is ugyanez volt a mondóka. -
nadjur
újonc
válasz
tothmaxy182 #19 üzenetére
Köszi. Csak az a gondom, h. nem lehet kattintani a "LINK"-re, ill. h. nem történik semmi.
Működik a link, megjavult -
-
MarkCsiha461
tag
Vajon 2 vagy 3 hónap után mennek szarrá az akksik 100 wattal?
-
margithid
veterán
Ha a 4/64-es változat 35k körül lesz, lehet mindenképpen bevallások egy redmi 9et.
Mondjuk mtk proco helyett jobb lenne egy s4xx. -
nadjur
újonc
Évek óta használom a Vibert, és eddig nem volt vele gondom. A Viber out-on is volt némi fletöltött euró egyenlegem, amit azonban pár hónapja nem vettem igénybe (külső telefonhívások). Kb. egy hónapja jött egy figyelmeztetés tőlük, hogy kezdeményezzek Viber out hívást, mert különben "be fogják fagyasztani" az egyenlegemet. Nem is igazán értettem, el is feljetettem, és most azt látom, hogy egészen egyszerűen 0, azaz nulla euró az egyenlegem, de ott a lehetőség, hogy újra feltöltsem... Semmilyen "fagyasztásról", korábbi egyenlegről szó sincs - a Viber egyszerűen ellopta a korábbi egyenleget? Ez persze magyar viszonylatban nem lenne újdonság, hiszen a mobil szolgáltatók is nullázzák, azaz ellopják a megspórolt, maradék havi adategyenleget. Azért a Vibertől nem ezt vártam. Lehet, hogy tényleg csak "befagyasztották", és valahogyan fel lehet olvasztani a korábbi egyenleget? Tud erről valaki valami? Előre is köszi.
-
forgonati
őstag
What the fuck, autóakksi töltők 100 wattosak.
-
ates
aktív tag
Idézet:"6,6"-es, kameracseppes képernyővel" Várom a 10-es szériát, majd az talán hoz valami változást
-
Noukoum
veterán
válasz
Mr Anderson #12 üzenetére
Gondolom ott is zavarja.
-
tothmaxy182
őstag
Egyrészt szomorú vagyok, hogy még mindig emelik a kijelző méretét.
Másrészt én maradok a 2 Amperes (10 wattos) töltőknél, mert biztos vagyok benne, hogy ezek a töltési sebességek hamarabb kicsinálják az akksikat.
A munkahelyemen, vagy éjszaka meg bőven ráér feltölteni a telefonom. -
bollokcs80
Korrektor
Nem is értem, mire jó ez a folyamatos eszetlen teljesítményhajhászás. Szerintem kb 30-40W-ig még van értelme, de afelett már felesleges és energiapazarló is (arról nem is beszélve, hogy az már az akksinak se tesz jót).
Meg egyébként is, legyen már 60-90 percünk egy töltésre, addig lehet mást birizgálni.
Lásd még: 108 Mpixeles kamera, 16 GB RAM......
-
Noukoum
veterán
Ez a töltés
Már szinte sok.
Szerintem a jelenlegi aksi méretek mellet 50w teljesen jó. 100w tuti felmelegíti a telefont, ami nem tesz jót az aksinak.
Ha megduplázódnak a mobiltelefon akkumulátor kapacitások akkor lehet róla szó. -
dutrás
őstag
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Már a Mate 20 pro töltője is igen súlyos darab meg azért hő is van. Megtartottam a Mate 9 töltőfejét azzal töltöm inkább.
Mi lesz 100 watt esetében? Lehet sütni majd a tükörtojást?
Régi házakban lehet cserélni a kismegszakítót lassan ha telefont akarnak tölteni az ott élők -
aprokaroka87
nagyúr
Hmm.
Ez oké... de kérdés hogy minek félévente kiadni... egy frisset. -
RoBos
senior tag
És valószínűleg az idei Redmi 9 sorozat (összes tagja) MTK Helio SoC-kal jön majd...
-
Fél kilós töltőt adnak hozzá 230V-os kábellel? Kétlem. Ez valami olyasmi lehet mint a PMPO (pusztuláskor mért pillanatnyi olvadáshő).
-
dutrás
őstag
100 watt!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EAFC 25
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest