Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plague666
tag
Régi fan vagyok a sorozat kapcsán, kb 10 éve játszogatok velük pc-n, mobilon és már konzolon is. Két örök problémám viszont van a szériával. Egyrészt az újdonságok. Évről évre fejlődik a sorozat, az új kocajátékosokat ezzel meg tudják győzni, de aki mélyebben tolja a moddingot, az láthatja, hogy mindig minden új feature a korábbi epizódhoz készült sikeres modokat követi, ha úgy vesszük, pénzért eladják nekünk, amit valaki két évvel korábban ingyen elérhetővé tesz. Felfogható úgy is, hogy a devek a célközönség igényeit figyelik, de én inkább azt látom, hogy semmi önálló ötletük nincs. Másrészt örvendetes, hogy elkezdték beemelni az egzotikusabb térképeket a klasszik Európa-Usa duó után, csak kevés hozzájuk az autentikus eszköz. Nyilván a nagy gyártókkal kötött licenszszerződések nem a semmiért kötődnek, csak valahogy egy lepukkant orosz kolhozba(sosnovka) vagy egy brazil ültetvényre(estancia lapacho) nem a zsírúj sokszáz lovas futurisztikus gépszörnyek passzolnak, márpedig x 100 óra után már nem tudsz a putriba sem mást venni, mint csúcstechnikát. Örülök, hogy mindig újabb márkákat hoznak be a játékba, csak azok(részükről érthető módon) 90%-ban a legújabb termékeikkel képviselik magukat.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
hombre[EU] #3 üzenetére
Ja ez tipikus ilyen játékoknál:
-jaj minek
-ohh kaptam egy kulcsot vagy valami
-ja hogy ha ez csinálom ezt történik
-Szóvel ha X hektáron ennyit termelek, akkor megtudom venni az Y-t, így a hatékonyság nő
-HOL A DLC!?
-MIKOR JÖN AZ ÚJ?(már megvan) -
Csapoati
nagyúr
A szántóföldek meg üresek a való életben!
-
-
Puma K
nagyúr
Na mi a manó ez lassan a GTA és a többi hasonló címek babérjaira fog törni
-
Televan74
nagyúr
Mondjuk ezek már jól is néznek ki. Lassan ki kellene próbálnom egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest