Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi76
aktív tag
Nem "trollozni" kell, hanem érdemben cáfolni azt, amit állítottam.
Sikerülni fog?
Neked meg a kopi-haverodnak, meg a többi kesztyű-fóbiásnak, remélem, megnyugtató lesz és nem fogtok rosszul aludni:
-
QwErTy42
addikt
"hogy a végső simítások az, amihez baromi sok tapasztalat meg tudás kell és ez az, ami a Teslának egyelőre nincs meg."
Kérlek magyarázd el, mintha egy teljesen laikusnak magyaráznád a storyt. Még nem sűrűn ültem 30-40 millás tütükben, ezért nincsen viszonyítási alapom. Mik ezek a simítások?
Csak hogyha egyszer mégis lesz annyim egy kocsira, akkor tudjam, hogy mire kell figyelni. -
stefi76
aktív tag
" hogy még egy nyomorult klímaállításhoz vagy ablakfűtéshez sincs dedikált gomb, csak egy tablet, amit ráadásul kesztyűben nem tudsz használni."
Igen, mert hát annyira baromira sokan vezetnek kesztyűben.
Meg bele sem merek gondolni, hogy mi lenne, ha arra az időre le kellene venni, amíg beállítja ezeket a dolgokat, rémisztő. Mik történhetnek esetleg: leesik a keze, vagy lefagy, vagy huzatot kap és száraz lesz a bőre.
Komolyan, egy életveszélyes és használhatatlan sz@r az a Tesla. -
Neurotoxin
őstag
Már más topikban biztosan olvashattátok, hogy tavaly egy partnerünk révén vezethettem egy Tesla S P85D-t. (Az benzines Peugeot 206-osomhoz képest űrhajó.) A beltér tényleg nem egy nagy eresztés, nem egy Audi, Porsche stb, de a fostól azért messze van. Az álló tablet meg egyszerűen zseniális. Nem akartam belőle kiszállni, nekem hatalmas élmény volt a vezetése, még órákig remegett a lábam, örülök hogy megadatott. Sokan meg itt úgy írják a "hot airt", hogy elolvastak 3 cikket, amiből levonták a következtetést = a Model 3 sz@r lesz.
Működő szériagyártmányt tettek le korábban az asztalra, amiben ők a név, az iparág a többi gyártóval pedig próbál reagálni. Tessék megnézni, hogy mennyi "zöldrendszámos"/hybrid rohangál már Budapesten, szinte már nincs olyan gyártó, akinek ne lenne elektromos hajtáslánccal kiegészített modelje.
-
Inkvizitor1
tag
"Mert tök más eladni autókat ezer dolgot elnéző fanboyoknak"
A Modell 3-ra már 400.000 elrendelés van (nem fanboyok), egymillió eladott autó körül meg már komoly autógyártóról beszélhetünk.
Az már biztosan a Tesla érdeme, hogy elterjesztette az elektromos autózást, rákényszerítve a klasszikus gyártókat a fejlesztésre, a "clean diesel"-es árverések és csalások helyett.
Állítólag az FF a bemutatón megint nem indult el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- borg25: Kórházi beszámoló
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest