- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Én úgy szoktam hívni, hogy ezek ilyen "meeting szagú" játékok, össze ülnek az öltönyös managerek a legfrissebb pénzügyi és piackutatási trendekkel és grammra meghatározzák, hogy miből mennyi legyen a játékban.
Szerintem ezekben az 1-2 évekbe megjelenő címekben kvázi semmi alkotói szabadság vagy vízió nincs, azt adják amit el úgy vélnek el lehet adni.
És igazából működik, még ha 1-1 rész rosszul is szerepel milliós eladások vannak ezekből a rókabőrökből. -
nemlehet
őstag
válasz
DeathAdder #57 üzenetére
Szerintem meg a CP77 nem lett pofáraesés
Ízlések és pofonok. Számomra egy se íze, se bűze tucat folytatás ami ráadásul még technikailag is megcsuklik néhol nagyobb csalódás mint hogy egy játék nem ért fel a hülyék által generált hype-hoz.
Ezt már nem kifejezetten neked írom, de amúgy el van tolódva a skálája a legtöbb embernek. Nem rajongok Angry Joért, de ők értékelnek szerintem jól: 5 az a baseline, ha a játék nem kifejezetten szar, de nincs is erős pontja. Tehát egy 6-7 pontos játék már "above average", ami meg 8-9 az igazán kiváló. 3-4 pont meg nem kifejezetten pocsék, csak átlag alatti.
Itt is szórják az emberek a 8/10-et egy olyan játékra ami ha fűszer lenne, akkor is max liszt lehetne...
Ezért utálom a legtöbb játék tesztet, a legtöbb oldalon 7-8 pont kb az alap, kifejezetten szarul kell csinálni valamit, hogy ennél kevesebbet kapjon egy játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest