- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
#85552128 #68 üzenetére
Lehet, hogy nem úgy van, de a cikkben az van leírva
Ha valóban szigorúan csak OEM rendszerépítők kapnak kuponokat, (kereskedők nem) és csak kész konfighoz adhatják, akkor a bányászok kimaradnak a mókából (Biztos nagyon szomorúak lesznek , hogy ha csak simán vesznek 5db Vegát bányászni nem jár hozzá 5db FC5
)
-
Ragnar_
addikt
Én is elolvasgattam a vonatkozó angol nyelvű doksikat, de még mindig nem engem kell helyesbíteni, hanem a cikket.
De tessék itt van még egyszer:
"Az AMD promócióján belül fő kereskedőpartnerek kapnak számos kódot, amelyet az AMD Radeon RX Vega 56 és 64, valamint a Radeon RX 580 sorozatú VGA-k mellé kínálhatnak. A vásárlás előtt természetesen érdemes megkérdezni az adott kereskedőt, hogy a kiválasztott termékhez járnak-e az ingyenes játékok. Fontos kiemelni, hogy mindegy miképp lesz megvéve az adott VGA, ez történhet külön is, vagy akár egy teljes konfiguráció részeként."
-
Ragnar_
addikt
válasz
#85552128 #53 üzenetére
A cikkből: "Az AMD promócióján belül a fő kereskedőpartnerek kapnak számos kódot, amelyet az AMD Radeon RX Vega 56 és 64, valamint a Radeon RX 580 sorozatú VGA-k mellé kínálhatnak. A vásárlás előtt természetesen érdemes megkérdezni az adott kereskedőt, hogy a kiválasztott termékhez járnak-e az ingyenes játékok. Fontos kiemelni, hogy mindegy miképp lesz megvéve az adott VGA, ez történhet külön is, vagy akár egy teljes konfiguráció részeként." Nekem ebből az jött le, hogy nem kell teljes rendszert venni az FC5-höz,
de azzal is jár, ha VEGA vagy 580 van a gépben, de szerintem kb. boltja válogatja, hogy adnak-e kupont Különösebben nem néztem utána, mert nem érint. De majd veszek holnap egy Vega 64-et és kiderül. (Árukeresőn van egy darab, igaz, hogy 290k, de ingyen kiszállítás)
-
Ragnar_
addikt
Jaja a bányászok biztos nagyon fognak neki örülni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest