- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Emlekszek meg a szep világa amikor jol sikerul powercolor hd7950ert 69kt fizettem az iponban 3!! Játékkal.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
dergander #92 üzenetére
Mert az Ubisoft Montreal nem akart velük dolgozni. Ezért most az Intellel (Assassin's Creed Origins) és az AMD-vel (Far Cry 5) szerződtek.
A Dunia motorral dolgozó csapatnál már a Far Cry Primal esetében is látszódtak a nézeteltérések, amikor egy hetet csúsztatták a PC-s portot, hogy kicsússzanak az NV-s szerződésből. -
Tidus
addikt
Amúgy ezt a Far Cry-t AMD-re optimalizálták.
Mert az UBI NV.-re szokott. -
antikomcsi
veterán
Nem bánnám, ha kibővítenék a promóciót és belekerülnének a 2000-s sorozatú R7 procik is.
De mivel ez nekem épp kapóra jönne, így kizárt, hogy lesz ilyen. Annyi ilyen akció volt már, de én valahogy mindig kimaradtam belőle. Kivéve, amikor nem magamnak vásároltam, mert akkor kaptam kupon kódot. -
kikikirly
senior tag
válasz
huskydog17 #40 üzenetére
Watch Dogs igazat beszélsz áll leejtős grafikája volt.Cserébe mikor meglőtted az enemy-t nem volt blood splottering meg semmilyen effekt.Utcát lőtted dettó.Találat animációk se nagy számok, szvsz elég steril hatásúak a lövöldözések.Sikerült ugyanezt eljátszani a 2.rész esetében is.Erre mondom azt hogy a mai fejlesztők nem játszanak a játékaikkal, úrrá lett a mérnöki szemlélet. Am, munkának fogják fel az egészet. Ezzel együtt nem volt vészes játék, harcrendszer jól működik, van egy fix és élvezhető játékmenete. Lehetett volna sokkal jobb is.
Far Cry szériáb kidolgozták a tűzharcokhoz a vizuális effekteket és animációkat is.Játékmenet is király. -
Ragnar_
addikt
válasz
#85552128 #68 üzenetére
Lehet, hogy nem úgy van, de a cikkben az van leírva
Ha valóban szigorúan csak OEM rendszerépítők kapnak kuponokat, (kereskedők nem) és csak kész konfighoz adhatják, akkor a bányászok kimaradnak a mókából (Biztos nagyon szomorúak lesznek , hogy ha csak simán vesznek 5db Vegát bányászni nem jár hozzá 5db FC5
)
-
Ragnar_
addikt
Én is elolvasgattam a vonatkozó angol nyelvű doksikat, de még mindig nem engem kell helyesbíteni, hanem a cikket.
De tessék itt van még egyszer:
"Az AMD promócióján belül fő kereskedőpartnerek kapnak számos kódot, amelyet az AMD Radeon RX Vega 56 és 64, valamint a Radeon RX 580 sorozatú VGA-k mellé kínálhatnak. A vásárlás előtt természetesen érdemes megkérdezni az adott kereskedőt, hogy a kiválasztott termékhez járnak-e az ingyenes játékok. Fontos kiemelni, hogy mindegy miképp lesz megvéve az adott VGA, ez történhet külön is, vagy akár egy teljes konfiguráció részeként."
-
feco70
senior tag
Mindenki azt mondja, ne használj annyi áramot,
a bányászoknak is szólhatna valaki. -
hajbel
addikt
válasz
Cyberboy42 #77 üzenetére
g2a.com és társai.
-
Dtomka
veterán
válasz
Cyberboy42 #77 üzenetére
...eladja az aprón...
Mert minden rosszban van valami jó -
Cyberboy42
senior tag
te jó ég. és mihez fog kezdeni az a sok miner azzal a rengeteg far cry 5-el?
-
deicide
veterán
Semmi, közben Szaby59 megírta már.
Lábjegyzetben viszont ott van, hogy:
"Qualifying System Integrator systems containing an Eligible AMD Product", ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy alkatrészenként összevásárolt géphez nem jár, csak gyártók által forgalmazott, épített PC-k mellé.
-
Aprósólyom
addikt
Én ajándék RGB-s bányász lámpára gondoltam...
érdekes, hogy csak a legerősebb Radeon mellé adják. Gyengébben nem is fut a játék? -
Z10N
veterán
válasz
Dr. Romano #33 üzenetére
You Sir, just made my day
-
ribizly
veterán
Na akkor megyek is vadászni egy kulcsot.
-
Alchemist
addikt
HTC Vive támogatás..?
-
törölt tag
Az a rész akkor szimplán nem úgy van
Az FC5 promónál mindenhol az van, hogy komplett gép (NB vagy OEM PC) amiben a felsorolt VGA-k egyike van.
Más oldalak is úgy hozták le, hogy "pre-built" gépekhez adják csak, de ez ott van a PDF-ben is. Bennünket ez kb. abszolút nem érint, még ha VGA-khoz adnák akkor csak-csak, bár néha még a hivatalos AMD VGA promók sem jutnak el ide...Vagy nem jutott elég kód, vagy a mostani VGA helyzetben úgysem éri meg/a Ubisoft nem akarta, hogy a minerek 20-30 euróért dobálják a kulcsokat már a premier előtt...
-
GAI
senior tag
válasz
Dark Archon #65 üzenetére
Bizony, régen egy középkategóriás kártyához is járt vagy 3 teljes játék, méghozzá rendes lemezes változatban, nem holmi letöltőkódként ami a promóció kezdete után x hónappal már nem érvényes.
-
-
Seirei
tag
(#60) Dr. Romano
(#61) Dexar007Lambo*
-
XuChi
addikt
válasz
Dark Archon #62 üzenetére
Én is használtam vettem most a GTX 970-et. Más nem volt értelmes áron. Mondjuk legalább van rá 1,5 év garancia hazai kiskerhez.
-
-
Dexar007
veterán
válasz
Dr. Romano #60 üzenetére
Ezeroccah'
-
Ragnar_
addikt
válasz
#85552128 #53 üzenetére
A cikkből: "Az AMD promócióján belül a fő kereskedőpartnerek kapnak számos kódot, amelyet az AMD Radeon RX Vega 56 és 64, valamint a Radeon RX 580 sorozatú VGA-k mellé kínálhatnak. A vásárlás előtt természetesen érdemes megkérdezni az adott kereskedőt, hogy a kiválasztott termékhez járnak-e az ingyenes játékok. Fontos kiemelni, hogy mindegy miképp lesz megvéve az adott VGA, ez történhet külön is, vagy akár egy teljes konfiguráció részeként." Nekem ebből az jött le, hogy nem kell teljes rendszert venni az FC5-höz,
de azzal is jár, ha VEGA vagy 580 van a gépben, de szerintem kb. boltja válogatja, hogy adnak-e kupont Különösebben nem néztem utána, mert nem érint. De majd veszek holnap egy Vega 64-et és kiderül. (Árukeresőn van egy darab, igaz, hogy 290k, de ingyen kiszállítás)
-
ONEFREE
aktív tag
Én is gép építés előtt állok, de addig nem amíg ezeket az árakat látom mindenhol. Vicc kategória. Fél éve a1070 ára most hasonlítva lehet venni 1060 at. Bosszantó!
-
CSB29
aktív tag
Fél év múlva tele lesz az ilyenekkel:
Vega bányagép eladó, ajándék 20 db Far Cry 5 kulcs
-
törölt tag
-
.LnB
titán
De jó a Vega tulajoknak! Mind a 6-nak, akinek van ilyen VGA-ja.
-
kolopele
nagyúr
Nincs jelentősége, a játék önmagában is megvásárolható lesz
-
Tito30
tag
Valószínű azért van kevés gari a bányász karikra mert a gyártó sem szavatolja,hogy 3 évig kibírják.
-
-
AAAgold
senior tag
nem lehetne inkább, hogy fc5-höz járjon egy vega64?
akár hasonló áron is, mint a v64 maga
-
LionW
tag
Mennyit hashel a far cry 5 egy vega alatt?
-
Tito30
tag
Szerintem a reális ha megmaradna a játékosoknak szánt kártya mint eddig! A bányászatra szánt vga-kat amin sok esetben még monitor kivezetés sincs,annak vigye lejjebb az árát. Így a bányász az arra szánt vga-t vinné,egyrészt olcsóbb,és arra viszi amire kell. Nem akarom elhinni,hogy erre nincs koncepció.....
-
Ragnar_
addikt
Jaja a bányászok biztos nagyon fognak neki örülni
-
huskydog17
addikt
Far Cry szériát - az első részt kivéve - mindig a Dunia hajtotta, ami szebb vegetációt tudott, mint az Anvil (habár az Anvil a ACIV Black Flag-ben rendesen büntetett minden téren).
A Disrupt Engine brutál szép tud lenni, konkrétan ott láttam eddig a legszebb vizet, és legszebb fákat (Watch Dogs első része), de megvan az ára, ugyanis óriási gépigénye van, viszont cserébe észbontóan szép látványt nyújt. (Esőben és éjszaka igazán brutál a látvány a Disrupt esetében.)
Amúgy a Dunia esetében a szép vegetációt szerintem csak a Far Cry 2 és Far Cry Primal esetében láthattunk.
Aztán ott van még a Snowdrop, ami szintén veszettül jól néz ki, szóval lehet, hogy nem a legoptimálisabb több motort fenntartani, de az Ubi motorjai szerintem mind piszok szép grafikára képesek.On: a szürkeboltokat el fogják árasztani a Far Cry 5 kulcsok. Még szerencse, hogy ez az egyetlen epizód a franchise-ban, ami a legkisebb mértékben sem érdekel.
-
Baryka007
addikt
De mikor lesz ennek már végre vége, kedves Urak / Hölgyek ??
Komolyan, az átlag ember azt se tudja mi az a VGA... De én már sztrájkolnék... Emlékszem 2008 ban 30 - 35 ezer forintért vettem a HD 4850 esemet... És akkor AMD oldalon a 4870 volt a csúcs ! És a 4870 X2 került 115 ezerbe... Magyarra fordítva, most a Vega 64 a best AMD GPU a piacon, ami ráadásul nem is két magos mint a 4870 x2 volt ( tehát az előállítása arányaiban olcsóbb és kérlek most ne nézzétek csíkszélességet stb... )
Szóval csak 115 ről emelkedett fel a csúcs vga-k ára 300-400 ezerre...
-
stawros
tag
válasz
Dr. Romano #33 üzenetére
Minecraftot vagy minercraftot?
-
szaszyka
senior tag
Ha nem vennék, akkor lenne ezen az áron túlárazott. De, mivel elkel a piacon, ezért nincs túlárazva! Ne másokat szidj azért, mert nincs pénzed jelenlegi áron VGA-t venni, vagy sokallod az árát. Láthatod, hogy egyáltalán nem drágák a kártyák, mert mindegyik elfogy elég gyorsan...
-
Tidus
addikt
Visszamenőlegesen is megdobhatnák a Vega64 tulajokat, sorozatszám, és valamelyik vonalkód kombináció reggel.
Ha már ezen nem éppen olcsóságra esett a választás. -
Televan74
nagyúr
Neki lesz Far Cry 5,nem is egy.
-
törölt tag
Már vége a világnak!
Tessék szépen kifáradni a világból az utolsó meg kapcsolja le a villanyt.. -
Tomassy00
senior tag
Hát igen... A bányászok viszik a kártyákat meg a kódokat is, akik pl leszarják a játék kódot max csinál abból is egy kis lóvét... Szegény csóri gamer népnek (akiknek amúgy valójában szólna ez az "akció" ) annak meg se kártyája se kódja
-
Dtomka
veterán
-
dergander
addikt
Ez azért irónikus mert itthon szinte sehol nem kapni VEGA kártyákat. Ja és igen 300e forintos kártya mellé már csak járjon Játék, de hát nem érdemes foglalkozni vele a bányászoknál lesz a kulcs
-
Bandi995
aktív tag
Az első hozzászólásban olvasható a véleményem. Szerintem hagyjuk a videójátékokat, minek gyártják már, ha nem lehet hozzá kártyát kapni?
-
Oké, én csak azt nem értem, miért éri meg Ubiéknak a több játékmotor? Nem lehetett volna AnvilNext a Far Cry 5 alapja? A Disruptnak legalább annyi?
-
Valdez
őstag
Akinek már van ilyen vga-ja az gondolom az "így járt" kategória ez esetben is...
-
MSI.Navi
tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #12 üzenetére
Jó de ez engem nem igazán érdekel, oldják meg hogy kapjak normális áron VGA-t mert belőlem is éltek 20 éven át és nem a bányászok
-
zseko
veterán
szóval ha veszek egy 2-300e-es, 2.5-3x-osan túlárazott kártyát, akkor kaphatok mellé egy fél év múlva 10e-et érő játékot
-
MSI.Navi
tag
150-200 kilóval van túlárazva jelenleg egy VGA a legkevesebb amit adhatnak egy játék, szégyellhetné magát mindkét GPU gyártó hogy így cserben hagyta a játékosokat!!!
-
hajbel
addikt
Szvsz ez csak a bányászoknak jó. Rögtön keresnek 50 eurót kártyánként a G2A-n keresztül eladott kulcsokkal.
-
Jobb lenne, ha a Far cry 5 mellé adnának vega 56/64 kártyát, különben nem lesz mivel játszani a játékot.
-
CptAdamica
veterán
Már csak a legerősebb Radeonokat kell megkeresni a boltok polcain.
-
snecy20
nagyúr
Ilyen szintű VGA-hiány mellett is értelmezhető vajon ez az akció?
-
Tomassy00
senior tag
A bányászok tele lesznek FC5 kódokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest