- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
válasz
dreamdancer #2 üzenetére
Szoval azért küszködik aaaa concorde (wayteq,M-tech stb),mert az ipadhoz gyártott "tok" drága?
Én ezt vontam le az irományodból,lehet rosszul... -
banhammer
veterán
Egy ilyenért képes lennék ölni is ha kijönne a Galaxy Note 10.1-hez.
-
törölt tag
remélem az az idő soha nem jön el. bár tény hogy sokan vannak így mint te, de azért remélem nem az lesz az alap, én abban a percben veszek egy tanyát ahogy nem lehet mechanikus billt többet kapni és az enyém elromlik. kiköttetem a villanyt és reggel tehenet fejek.
arra amire kell ez is elég lehet sokaknak, pár soros mailek, pár komment, aztán ennyi. de azért asztalin én legalábbis elég sokat gépelek, és nem szeretném tropázni az ujjaimat idő előtt ilyenek miatt, szép ínhüvely gyulladást lehet kapni huzamosabb szenvedéssel.
persze aki nem vakon gépel annak szinte mindegy
-
Gadgetfan_
senior tag
Szinte biztos vagyok abban, hogy még az iPad érintőkijelzőjén tapicskolva is jobb lehet gépelni, mint ezen a "billentyűzeten"...
-
HardRic
addikt
Én legszívesebben PC-n is érintőset hasznalnék, kevés dolgot utálok jobban, mint a hatalmas billentyűzetet, ahol a billentyűk felét a vézna kisujjammal kéne elérni. Viszont az ilyen tokos törekvések nagyon tetszenek, főleg azok amiken fixek a billentyűk és nem benyomósak. iPad mini méretben pláne tetszik.
-
Ha olyan mint a gumibillentyűzet, akkor jajj a világra
-
törölt tag
hát ez a bill így szemre egészen vetekszik kényelmességre a tapicsokós megoldásokkal... én még nem igazán láttam ilyen kakaobiztos cuccot ami hasznáklható lenne. az ms féle megoldáson meg sírva fakadtam amikor megnyomkodtam. azért se adnék pénzt...
-
KonZumo
tag
Annyiba fáj mint az olcsobb nexus 7 és majdnem annyi mint Ipad Mini xDDD Ez kiváló hazánk polciara vagy 70ert fog beesni
-
Stifler93
tag
Első iPad billenytűzetes tok, amit meg is vennék ha magyar kiosztású lenne.
Nagyon tetszik! -
b4zsi-
őstag
Nagyon drágák az Apple kiegészítők az tény. Legjobb, ha hardveraprón keresgél az ember...
-
Sterilzona
senior tag
pazar cucc !! {milliomosoknak
}
-
NGA
addikt
Egy Surface bill is 120 dollár. Mondjuk ennyiért nem fogok venni.
-
dreamdancer
őstag
Annyiba kerül az iPad-re a klaviatúrás tok, mint egy alap androidos tablet - azért ez sokat elmond a két platformról meg hogy miért küszködik gazdaságilag sok androidos gyártó.
Amúgy nálunk ennek nem sok értelmét látom, magyar klaviatúra nélkül pont semmire se jó.
-
Takashi
aktív tag
Nem rossz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest