- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
remélem az az idő soha nem jön el. bár tény hogy sokan vannak így mint te, de azért remélem nem az lesz az alap, én abban a percben veszek egy tanyát ahogy nem lehet mechanikus billt többet kapni és az enyém elromlik. kiköttetem a villanyt és reggel tehenet fejek.
arra amire kell ez is elég lehet sokaknak, pár soros mailek, pár komment, aztán ennyi. de azért asztalin én legalábbis elég sokat gépelek, és nem szeretném tropázni az ujjaimat idő előtt ilyenek miatt, szép ínhüvely gyulladást lehet kapni huzamosabb szenvedéssel.
persze aki nem vakon gépel annak szinte mindegy
-
törölt tag
hát ez a bill így szemre egészen vetekszik kényelmességre a tapicsokós megoldásokkal... én még nem igazán láttam ilyen kakaobiztos cuccot ami hasznáklható lenne. az ms féle megoldáson meg sírva fakadtam amikor megnyomkodtam. azért se adnék pénzt...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest