Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
Egy szóval sem mondtam, hogy hazudsz. Azt nem hiszem el, hogy vett egy új telefont, ami ténylegesen új volt, és 1 hónap alatt beégett. Ez szerintem úgy lehetséges, hogy mint ahogy mondtad előtte ki volt állítva, vagy használt volt vagy ilyesmi. Persze ahogy írtam, lehet hogy az az eszköz hibás valamiért(mert a többi nem ég be ilyen gyorsan). De ezt nagyon kétlem, mert nem hallottam ilyesmiről.
Szóval azt elhiszem amit mondasz, azt nem, hogy ez általánosan igaz az amoledekre. -
whatwhatwhat
aktív tag
Na ez az amit nem hiszek el, bocsi. Mármint, hogy ő vett egy új telefont és 1 hónap alatt beégett. Ott valapi turpisság van, vagy ténylegesen az a konkrét készülék volt hibás. De ilyenről még nem hallottam, hogy olyan hibája lenne, hogy hamar beég.
Volt galaxy S(1)-em több mint 2 évig, S3-am több mint 1 évig, note4-em fél évig(de már előtte használt volt, több mint 1 évesen vettem), és most az S7e-em van 1 éve. Egyiknél se tapasztaltam szemmel látható beégést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest