Ez talán már tényleg az iPhone 8 előlapja

Ahogy a nyári napsugarak egyre jobban égetik az emberi bőrt, úgy kezd az Apple népes rajongótábora fészkelődni, hiszen nagyjából ez az első kézzelfogható információk és kémanyagok időszaka.

Ez volna az iPhone 8 elő- és hátlapja?
Ez volna az iPhone 8 elő- és hátlapja? (forrás: BGR) [+]

Azt persze már eddig is számtalanszor megemlítették, hogy a jubileumi iPhone az előlap nagy részét kitöltő OLED kijelzővel érkezhet, koncepciórajzból pedig tucatszámra érkezetek megoldások. Az itt látottak is felbukkantak már renderek formájában, most pedig az állítólagos iPhone 8 elő- és hátlapja került lencsevégre.


[+]

A vertikális dupla kamera elrendezés mellett leginkább az tűnhet fel a nem feltétlenül hiteles képeken, hogy nincs se elöl, se hátul kivágva hely a Touch ID ujjlenyomat-olvasónak. Hacsak az az almás logó alá nem kerül, a megoldás a képernyőbe épített azonosítás lehet.

Az iDropNews így képzeli el az iPhone 8-at működés közben, a fenti formavilág alapján
Az iDropNews így képzeli el az iPhone 8-at működés közben, a fenti formavilág alapján (forrás: iDrop News) [+]

Az Apple persze nem fogja cáfolni vagy megerősíteni a mostani képanyagot, és a következő hetekben a fanatikusoknak is meg kell elégedniük a hasonló, potenciálisan hamis tartalmakkal, a bemutatóra ugyanis várhatóan az őszig várni kell.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Kiderültek az iPhone 8 pontos méretei?

    Nem lesz sokkal nagyobb, mint az iPhone 7, miközben a képátlója jelentősen megnövekedhet. Venya Geskin újabb renderképeket alkotott.

  • Belsős renderképek az iPhone 8-ról

    Állítólag belső használatra szánt renderképek szivárogtak az OnLeakshez, amelyek igen egybevágnak az eddigi vizualizációval.

  • Apple iPhone 7 - Hetes, ki hiányzik? Jack!

    Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.

Hirdetés