- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
whatwhatwhat #151 üzenetére
Egyébként az ilyesfajta használat után nincs az a telefon, ami ne égne be.
Annyi, hogy az amoled valóban hajlamosabb rá.Joey: igaz igaz
-
válasz
whatwhatwhat #149 üzenetére
Simán beéghet, ha állandóan ugyanazt a programot használja (Pl. GPS), minimum napi 10 órában.
-
Látnok
aktív tag
válasz
whatwhatwhat #52 üzenetére
Most gondolod, hogy hazudok? Miért tenném? az én telefonomban is almoled van, az nem égett be, de az övé igen. felül a bal oldalon (az íven) ott figyelt a háttérkép folyamatosan.
Ahogy írtam, nem kizárt, hogy olyan készüléket kapott amit korábban bemutatóra használtak, de valós volt a hiba. Az, hogy ez mennyi telefont érint nem tudom.. -
joey04
titán
válasz
whatwhatwhat #133 üzenetére
A jack elhagyása valóban tudatos döntés, ami azt a célt szolgálja, hogy a gyártó minél több pénzt beszedjek a tartozékokkal.
Ezt nem értem. Átalakító gyárilag van hozzá, bt fülest meg nem csak az almától lehet venni. sőt. egy forintot nem húzott be rajtam az apple a jack elhagyása miatt. mondjuk nekem i7 előtt is bt fülesem volt és az van most is. nem apple.
-
Lall
veterán
válasz
whatwhatwhat #133 üzenetére
Használtál már ilyen egert? Kb. két hónapja nem töltöttem, egyébként százalékosan jelzi a mac - mintha telefon lenne - hogy épp hogy áll. Ha véletlenül 10% alá esne a töltöttség még akkor is van jópár napod, hogy feltöltsd.
Btw... Az a topikhoz szorosqn kapcsolódó gondolat volt már, hogy ki mennyit keres és mi a szakmája?
-
Stanley-B.
őstag
válasz
whatwhatwhat #112 üzenetére
amiket beraktál azok működésével semmi gond nincs, legfeljebb van, akinek nem tetszik a megoldás (több ezek közül nekem sem), de annak nem sok köze ahhoz, hogy jól működik-e vagy sem.
(pl a pencil töltés nekem sem tetszik így, de ugyebár tudjuk, hogy elég neki néhány perc is, ahogy a magic mouse-nak is).
A tok szubjektív, szeritnem is ronda, de attól még jól működik, a csatlakozók elhagyása pedig tudatos döntés, nem alacsony színvonalú megoldás...
Ettől függetlenül abban egyetértek, hogy ezek közül 3 valóban fail, ha a designt nézzük.az én sztorim meg arról szólt, hogy fm transmitternél jobb a semmi is, tehát vészmegoldásként is szar.
És nem kell TOP1 megoldásnak lennie, de ez a TOP1 leggázabb megoldás, fos a minősége még ahhoz is, hogy csak úgy háttérben menjen valami... -
szupermacs
veterán
válasz
whatwhatwhat #127 üzenetére
Vicces ez a topic.
-
törölt tag
válasz
Magától egy telefon se hajlik el, márkafüggetlenül.
-
dave0825
őstag
válasz
Mondtam, szerintem hiába minden...
(#111) munnergep: őt nem, de most hirtelen tudnék mást...
(#113) szupermacs: némi iróniát érzek a dologban, pedig logikus döntés lenne.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
whatwhatwhat #93 üzenetére
ezt neked is meg (#91) dave0825-nek is írom: az fm transmitteres zenénél a síri csend is sokkal jobb már, az Apple nem épít alacsony színvonalon működő megoldásokat a készülékeibe, az fm transmitter a TOP1 leggázabb megoldás zenehallgatásra.
dave0825: én többször (!) annyit keresek mint te ha már itt tartunk és távolról sem divatból használom a nagy számú Apple termékeimet és a 14 éves korosztálytól eltekintve nem hinném, hogy jellemző lenne az, hogy valaki kifejezetten azért érzi magát menőnek, mert iPhone-ja van.
Ennél viszont sokkal inkább jellemző az az ellentmondást nem tűrő habzószájúság, amivel előadod, hogy az Apple divat, aki ezt vesz az divatból veszi és pont. -
.Szaki.
addikt
válasz
whatwhatwhat #105 üzenetére
Az a baj, hogy megint ott tartunk, hogy melyik jobb a másiknál. Pont ezt írtam, hogy ugyanolyan jó mindkettő, egyik sem különb a másiknál. Az akkuprobléma (3:30-tól) egy létező dolog, ezt egyébként az Apple garanciában cserélte is az érintett készülékekben. Az összes többi amit felsoroltál nálunk egyáltalán nem jelentkezik, nekem akku-gate problémám sem volt egyébként az 5S-sel. Ezek a tapasztalatok alapján tudok véleményt nyilvánítani, amiből az egyik saját. Ez alapján az iPhone jó és megbízható. Mondhatnám ismerősöm Note4-ét is, valamint a most újonnan beszerzett S8-át, azok is baromi jók, sőt az egyik komoly ügyfelem egy Note 3-at használ és a mai napig tökéletes. Pusztán annyit mondok, hogy nálunk sokkal több iPhone van és mindegyiket dicsérik.
Okosotthon: A Google Home-al pedig én nem vagyok tisztában, szóval fogalmam sincs, hogy mit kell róla tudni, nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy ugyanolyan jól tud működni, mint az Apple HomeKit eszközök.
Az én egy napom az iPhone-al. Reggel még ki sem keltem az ágyból a gyári dokkolójába helyezett 5S-t megkérdem mennyi az idő, mire az válaszol. Ezután megkérem, hogy kapcsolja fel a lámpát a hálóban, majd indítsa el a zenelejátszót. Ezt is megteszi, az ágyból még továbbra sem keltem ki. Munkahelyemre menet a kocsival BT-n keresztül párosítva van, amin vagy telefonálok, vagy zenét hallgatok. A munkahelyen e-mail-eket diktálok neki, vagy épp telefonálok, stb. Hazaérve megkérem, hogy kapcsolja fel a lámpákat, visszahelyezem a dokkolóba és megint megy minden, amit kérek tőle. Az autóban egyébként ugyanúgy működik a Siri, ugyanis az autó mikrofonját használja, tehát útközben ugyanúgy lehet diktálni, vagy utasításokat adni, mondjuk, hogy mutasson egy útvonalat, vagy bármit.
Na azt nem mondom, hogy nem lehet megtenni egy Androidos eszközzel, én azt mondom, hogy ezeket a dolgokat tökéletesen végrehajtja, míg az előző telefonjaim erre nem voltak alkalmasak, mert az alapfunkciók terén is akadtak problémák. Személy szerint én ilyet nem tapasztalok. Ha tapasztalnék, akkor azt leírnám, ahogy egyébként ha belépsz az iPhone topicba, akkor sokan le is írják. Pl. sok 5S-nek nem tett jót az iOS10 frissítés, valamiért pedig soknak semmi baja vele. Az enyémnek sincs.
Na de hogy tiszta legyen végre mindenkinek: Továbbra is csak azt mondom, hogy minden készüléknek megvan a maga előnye és maga hátránya, olyan, hogy tökéletes telefon nem létezik. Bizonyos emberek igényeinek tökéletes telefon viszont igen, nekem ilyen az 5S, Neked lehet ilyen a Galaxy és az is lehet, hogy Neked a Galaxy működik hibátlanul, míg a 6 nem. Kívánom, hogy továbbra se legyen gondod a Galaxyval.
Én ahogy az előző hsz-emben írtam, anno egy Samsunggal fürödtem be, de azzal borzasztóan. Szóval annyi a lényeg, hogy ne általánosítsunk, ne telefonok alapján ítélkezzünk, a birkákkal pedig sem Apple fronton, sem Andorid fronton, sem pedig Windows fronton nem szabad foglalkozni szerintem, mert már ezért kezdem azt érezni, hogy itt fogom hagyni az egész fórumot a francba, mert unom a sok buta embert, aki se nem olvas, se nem lát, csak gépel-gépel-gépel. (Nem Rád értem)
-
válasz
whatwhatwhat #99 üzenetére
Vagy aztmondjak tolj mar be te valamit a Bt-S hangprojin boomboxon, csorobb helyeken kis BT hangszoron.
Az nemet autos kisfiu pedig beszerezhet 3 ezerert kinabol fm transzmittert szivargyujtoba es a remek szoftveru Sp-t is megtarthatja vagy iphonera, WM-re is valthat, so simple. -
Lall
veterán
válasz
whatwhatwhat #93 üzenetére
Tehát ezért az iPhone-os sofőr lapított. Aranyos sztori. Köszönöm, még megy az értő olvasás.
-
somogyib
őstag
válasz
whatwhatwhat #82 üzenetére
Annyiban igaza van, hogy nekem például nincs pénzem ilyenekre. Inkább másra költöm.
-
törölt tag
válasz
whatwhatwhat #55 üzenetére
Ha van valami, ami igazán mókusvakítás, az pont a hajlított kijelző. Sok dolog miatt lehet ekézni az almát - szoktam én is -, jellemzően olyan dolgok miatt, amik NINCSENEK benne a termékeikben, de amit beleraknak, az általában a funkcionalitást szolgálja.
-
válasz
2 év múlva az lesz az innováció, hogy nem lesz rajta töltőcsati.
"Nem kell több energiát pazarolnia a töltésre. Mi megspóroljuk önnek. Innováció."
Aztán ha lemerült a telód, vagy veszel újat 370ezerért, vagy elmész az Apple boltba, és igénybe veszed az iBattery szolgáltatást, és 500k-ért kicserélik neked az akksit.. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Az ívelt kijelző aztán hatalmas innováció.
Azon kívül, hogy jól néz ki csak hátránya van, gyakorlati haszna meg pont nulla. Remélhetőleg az Apple nem ül fel erre a hülyeségre. -
Látnok
aktív tag
válasz
whatwhatwhat #40 üzenetére
Sajnos egy ismerősöm samsung s7-e szimpla használat mellett is beégett, már az első hónapban. Persze lehet olyat kapott, ami előtte kirakatban volt, ezt nem tudom. Szóval ez valós probléma, amit bizonyára meg lehet valahogy oldani.
-
goncz_83
csendes tag
válasz
whatwhatwhat #35 üzenetére
Nem szóltam, eddig nem láttam, de most meggugliztam
-
goncz_83
csendes tag
válasz
whatwhatwhat #31 üzenetére
Én kérek elnézést...
Nem hiszem hogy az oldalgombba beleférne egy olyan olvasó, amin nem huzkodni kell az ujjat
-
roli543
őstag
válasz
whatwhatwhat #23 üzenetére
Azért van kerete a telefonnal mert nem edge kijelző lesz benne.
Nekem kifejezetten tetszik ez a kialakítás, kiváncsian várom, hogy valóban ilyen lesz-e, és a pontos méretekre is.
-
goncz_83
csendes tag
válasz
whatwhatwhat #11 üzenetére
A képen az nem a bekapcsológomb, hanem a dupla kapera fedele, középen a vakuval. Az alsó képen már a helyére rakták
-
somogyib
őstag
válasz
De az nem is a bekapcsológomb.
-
janeszgol
félisten
válasz
whatwhatwhat #23 üzenetére
Mivel nem hiszem, hogy Edge kialakításra váltana, ezért.
-
Воланд
titán
válasz
De az egy sima renderkep.
-
somogyib
őstag
válasz
whatwhatwhat #6 üzenetére
Hol van szó a bekapcsológomb méretéről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest