Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nincs megállás akkuméretben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezekre mondtam, hogy sallangok. Vannak sokan, akiknek bőven elég a kijelző felbontása meg a műanyag hátlap, viszont kell nekik a korrekt SoC és kamera szett.
Ez az előnye az FE-nek a sima S-ekkel szemben, hogy az ilyen felhasználóknak nem kell feleslegesen sok pénzt kifizetniük, se egy jóval rosszabb támogatottsággal rendelkező kínai telót venniük, hanem ott van ez normális áron, tökre elfogadható kompromisszumokkal.
Nem értem miért csak 1-2 évre lehetne vele tervezni emiatt....
Érintőpanellel 1 hónap használat alatt semmi hibát nem tapasztaltam amúgy. Egyedül a közelségérzékelő az, ami tényleg rossz, de duplakoppos ébresztést kikapcsolva nem okoz problémát. Nem örülök neki, de ennyi kényelmetlenséggel együtt tudok élni.
De ez S21 FE hír, nem biztos, hogy ezzel is lesz ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Lexus, Toyota topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- skoda12: Webshopos átverések
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest