- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Nem értettem félre, csak továbbgondoltam az egészet.
Egyébként jogos, nem a Nexus a csúcs Samsung.
(#29) vicze1
Azért az SGX 540 nem mai gyerek már. Magokra meg szerintem felesleges lebontani. Hétköznapi használatra elég az is, sőt, akkor meg tök mindegy. Kb semmiben sem lehet észrevenni a különbséget amúgy se. -
kolosanyi
veterán
Tudja ő nagyon jól, hogy melyik az a Nexus. Kettőt is használt.
(Nexus S topikból ismerős a kedves fórumtárs, most meg Galaxy Nexust nyúz.)
Viszont ez a Galaxy S-Nexus S párhuzam nem igaz. A Nexus S-nek több változata is van. A hivatalosan Európában, azaz nálunk is megjelent változat az i9023- az SC-LCD-s. Viszont az "eredeti" i9020-ban ugyanaz az AMOLED van, mint a Galaxy S-ben (ezt is be lehet szerezni, de sokan nem azt választják, én se, mert nem szeretem az AMOLED színvilágát). Ráadásul ez az SC-LCD panel elég jóféle, a relatíve alacsony PPI szám ellenére is tűéles a kép, szépek a színek (nem olyan szemfájdítóan túlszaturált), a betekintési szög is nagyon jó, 180°-ig olvasható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged