- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WinstonWolf #98 üzenetére
A nagyobbra meg 60k kedvezmény vonatkozik.
-
válasz
WinstonWolf #96 üzenetére
Itthon 30k kedvezményt kapsz, bárhol rendeled elő a telefont. Ha a Telekomtól rendeled, akkor egy komoly gimbalt is kapsz a 30k mellé, 50k értékben.
-
-
Srácok, nyugalom! Nem tudtam, hogy a hsz-emmel ilyen vitát indítok. Természetesen mindenki azt csinál a pénzével amit akar,annak ellenére, hogy nem tartom jó ötletnek, hogy olyan terméket vásároljon valaki, amit ne tudna egyben kifizetni (persze nyilván lakás, kocsi kivételnek tekinthető). Ez csak az én véleményem.
Továbbá, azt sem írtam, hogy ne lehetne hitelt felvenni, hiszen a kamatmentes hitel nagyon előnyös. Én is vettem már fel ilyet, annak ellenére, hogy kit tudtam volna fizetni egyben a terméket. A szolgáltatói telefonvásárlás viszont csak ritkán előnyös szerintem, és főleg azoknak jó, akiknek eleve magas a telefonszámlájuk, és 2 évente cserélnek telefont.
-
válasz
Polarstar #27 üzenetére
Egy speciális WACOM réteg van a kijelzőbe építve, és az érzékeli a tollat. A nélkül használhatatlan, és ez csak a Note sorozatnál meg pár Samsung tabletnél létezik (meg persze a WACOM tábláknál).
(#30) guminyúl: a Note9-nél kell, mert BT-s lett.
(#37) guminyúl: de nem kell foglalkozni a töltöttséggel, mert ugyanúgy (is) működik, mint a régi, rendes toll a Note8 és elődjeinél, a BT csak az új, távirányító funkciókhoz kell.
-
válasz
collecting #9 üzenetére
Szerintem senkinek sem szabadna olyan telefont vennie, amit nem tud egyben kifizetni. Van is egy mondásunk rá: Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Ford topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest