- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
En nemtudom de szerintem 1500G vel ha csak megal a cucc a nyakrol minden alkatresz leszakad ...de mondom ez csak szerintem
Ezekutan nem ertem mit szamit hogy a chip kibirja vagy semEz kb nekem olyan mintha azt mondanak 1 kocsinal hogy a vezermutengely 300Km/h utkozest is kibir
-
Depression
veterán
Azért mert az 1M óra egy arányszám, ami azt jelenti, hogy 5 év múlva az SSD-k kb. 97,5%-a (emlékből kb. ennyi lehetett) lesz még működőképes. Sajna most mobilról netezek, nem tudom linkelni a pontos számítási módszert, de a Wiki-n fent van.
Lényeg az, hogy semmi köze az évekhez.
Tehát a MTBF csak egy szám a képlethez, ami megmutatja, hogy mennyi (tetszés szerint választható) idő elteltével a legyártott egységek hány százaléka lesz még működőképes. -
tome.jr
addikt
Sok peltier tesztet olvastam, de egyik sem győzött meg, komoly vízhűtéssel jobb eredményt lehet elérni 24/7-es alkalmazásnál. Esetleg még water chiller, de az is rohadt drága és sokat is fogyaszt. Peltier soha nem kerül LN2 közelébe, főleg mert azzal mínusz fokot az életbe nem állítasz elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CNC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- DJI topic
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged