Hirdetés
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
Azzal nem tudok egyetérteni, hogy alulfeszelt Core i5-öt rakjunk ITX gépbe, akkor vegyen az illető másik lapot/procit, szerintem az alulfeszelésnek és alultuningolásnak ilyen széles kínálat mellett semmi értelme. Tuningolásról pedig egy szóval sem beszéltem, de mivel egy ITX gépben sokszor a proci hűtő az egyetlen szélkeltő, annak kell szellőztetnie a merevlemezt, chipsetet, RAM-ot is, így a Shuriken szerintem abszolút jó választás - alacsony is, csendes is. (Nekem ION+Atom gépem van, de én is 10 cm-es ventit szereltem be, így vannak az alkatrészek 40 fokon tartós használat esetén is, emellettn14 dBA szemben a gyári 4 cm-es hűtő 40 dBA-jával.)
Linkelek pár képet, ami mutatja, hogy vannak "másfajta" felhasználói is a mini-ITX kategóriának és ezt a gyártók is elismerik:
Silverstone SG05 (dupla kártyahely a 2 slotos VGA-nak)
Lian-Li PC-Q08 (ATX táppal, hogy legyen elég kraft és kiemeli a honlap, hogy beférnek a teljes hosszúságú VGA-k is)
Scythe Shuriken (mini-ITX lapon)
Scythe Big Shuriken (mini-ITX lapon, gyári scythe kép!)
ECS H55 lap (tuning funkciók a BIOS-ban)A vicces az, hogy az ördög ügyvédjét játszom, mert ITX gépbe én nem raknék semmilyen lapot, amibe asztali proci való (erre ott a mATX vagy a Shuttle barebone-ok), de a mini-ITX topikban (és a neten) bőven vannak olyanok, akik igen. Ha mégis ilyen lapot gyárt valaki, az viszont csinálja már meg értelmesen.

Komcsi: Aki pedig csak netezni akar, az vegyen Atomot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Flint 2 OFF topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi