- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyok
tag
Én is ezt a Lian-Li PC-Q8 házat néztem ki magamnak, de picit félek tőle, hogy a meleg levegő, hogy jut ki a házból? Perce az ok, hogy felfele "száll" a meleg levegő, de nincs ami kiszívja. A táp is kintről szív magának friss zoxigént és magán keresztül nyomatja kifelé. Mi lenne ha fordítva szerelném be a tápot, hogy bentről szívja ki a meleget mint egy normál ATX házban. Szerintetek?
-
zsigus
őstag
sztem egy htpc-be egy Arctic Freezer 7 bőven elegendő annak meg videókarival is bőven elegendő hely van a lapon bár a magassága miatt lehet, hogy nem férne el a legtöbb mini-ITX-es házban.
De inkább ebben a kategóriában gondolkodnék ha HTPC-t építenék 10e Ft-os hűtőt biztos nem vennék, ráadásul ahogy előttem szóltak alulfeszelve lenne a proci azt még sztem a gyári is elvinné ami igaz h nem a legfantasztikusabb hűtő de itt nem is a tunning számít vagyis de csak inkább lefelé
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- Google Chrome
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest