- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
HAF X nos remek választás lenne ha házat cserélnék.De megint csak az a fránya árcédula.Akárhogy számolom bruttó 80 ezer alatt biztosan nem kapható majd,vagyis almás a dolog
-
sirzollee
tag
HAF-X
,de az elit430as is jól néz ki
-
Probber
őstag
Ezek az Elite-ek nem lesznek rosszak ha tényleg ilyen árban lesznek.
A 370es jól néz ki, így elsőre tetszik. -
Solten
őstag
Az Elite 370 tetszik.
-
Воланд
titán
Jó lenne az a haf x ház, ha jó öreg cm szokás szerint nem spórolták volna ki a táp alól a porszűrőt.
Nem értem, hogy ha a cm 690 II-be tudnak rakni, akkor egy drágább házba miért nem.
-
Ezekről már hetekkel ezelőtt is lehetett hallani... A házakról meg már vannak tesztek is
-
DroneZ
aktív tag
a master elit egész pofásan is néz ki.
-
Quan-Chi
őstag
ideje volt már a táp szegmensben is villantani valamit a CM-nek, mert eddig elég sovány hatékonyságú tápokat árultak!
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
A Cooler Master Elite 430 jól néz ki de gondolom ugyanolyan papírvékony anyagból van és berezonál az oldallapja is. mint ez eddigi Elite-eknek is. A 331-es házamnak is az volt a gondja, azért is cseréltem le.
-
Szlopa
tag
Végre olcsó alsótápos CM házak!
-
TomBennet
tag
6 éve vettem egy Cooler Master Stacker házat. Azóta nem veszek CM házat, mivel ez a 6 éves ház még mindig úgy néz ki, mint új korában.
-
14adam
addikt
Enhance belsősek lehetnek ezek a Cm-ek is.Látszik a bordákon,szinte csak azoknak vannak ilyen sűrün és vékonyan bevágva.Jófélék lesznek
-
Izzé
őstag
Az a 430-as 36 euróért egész jó.
-
Dyno
veterán
Na ezekre a kicsi Elitekre kiváncsi lezsek.
-
ThaBoss
senior tag
Nekem is!
Remélem a kedves PH! leteszteli majd őket eccer...Szerk: egy ilyen kell nekem!
-
atti_2010
nagyúr
Mi a fenének raknak a plexire ventilátort, úgy is használhatatlan csak rondítja az összképet, az aljába kell egy 140, a tetejére egy 120, hátul egy 120, elől egy 120 és kalap.
-
ftc
nagyúr
Ezek a házak irtó rondák...mintha a szekrényeben találták volna amit 20 éve nem nyitottak ki
-
Sicilian
addikt
A házikók azok érdekesek lehetnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingatlanos topic!
- Filmvilág
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- be quiet! Dark Rock Pro TR4 INGYEN FOXPOST
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.500ft-tól.
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest