- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HAF X nos remek választás lenne ha házat cserélnék.De megint csak az a fránya árcédula.Akárhogy számolom bruttó 80 ezer alatt biztosan nem kapható majd,vagyis almás a dolog
-
sirzollee
tag
HAF-X
,de az elit430as is jól néz ki
-
Probber
őstag
Ezek az Elite-ek nem lesznek rosszak ha tényleg ilyen árban lesznek.
A 370es jól néz ki, így elsőre tetszik. -
Solten
őstag
Az Elite 370 tetszik.
-
Воланд
titán
Jó lenne az a haf x ház, ha jó öreg cm szokás szerint nem spórolták volna ki a táp alól a porszűrőt.
Nem értem, hogy ha a cm 690 II-be tudnak rakni, akkor egy drágább házba miért nem.
-
Ezekről már hetekkel ezelőtt is lehetett hallani... A házakról meg már vannak tesztek is
-
DroneZ
aktív tag
a master elit egész pofásan is néz ki.
-
Quan-Chi
őstag
ideje volt már a táp szegmensben is villantani valamit a CM-nek, mert eddig elég sovány hatékonyságú tápokat árultak!
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
A Cooler Master Elite 430 jól néz ki de gondolom ugyanolyan papírvékony anyagból van és berezonál az oldallapja is. mint ez eddigi Elite-eknek is. A 331-es házamnak is az volt a gondja, azért is cseréltem le.
-
Szlopa
tag
Végre olcsó alsótápos CM házak!
-
TomBennet
tag
6 éve vettem egy Cooler Master Stacker házat. Azóta nem veszek CM házat, mivel ez a 6 éves ház még mindig úgy néz ki, mint új korában.
-
14adam
addikt
Enhance belsősek lehetnek ezek a Cm-ek is.Látszik a bordákon,szinte csak azoknak vannak ilyen sűrün és vékonyan bevágva.Jófélék lesznek
-
Izzé
őstag
Az a 430-as 36 euróért egész jó.
-
Dyno
veterán
Na ezekre a kicsi Elitekre kiváncsi lezsek.
-
ThaBoss
senior tag
Nekem is!
Remélem a kedves PH! leteszteli majd őket eccer...Szerk: egy ilyen kell nekem!
-
atti_2010
nagyúr
Mi a fenének raknak a plexire ventilátort, úgy is használhatatlan csak rondítja az összképet, az aljába kell egy 140, a tetejére egy 120, hátul egy 120, elől egy 120 és kalap.
-
ftc
nagyúr
Ezek a házak irtó rondák...mintha a szekrényeben találták volna amit 20 éve nem nyitottak ki
-
Sicilian
addikt
A házikók azok érdekesek lehetnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest