Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Közben elmélkedtem és talán van kibúvó:
A méz!
Létezik ugyanis mézsör. Igaz ez rendes sör, csak mézzel bolondítva. Ugyanakkor mézes bor is. Ez is szőlőbor, de mézzel segítve az erjesztést, ízesítve. Meg persze mézes pálinka, aminek ugyan ez a logikája.
De!
Ritka ugyan, de készül bor teljesen mézből is! Nekem volt hozzá szerencsém, rendkívüli ital. Egy szlovák öregember főzte, ő árulta a saját nyomtatású címkéjével. (
) Na abban nem volt gyümölcs.
Maga az ital nagyon durván édes, mintha hígított mézet inna valaki, alkohollal. Nagyon sokat nagyon gyorsan meg lehet inni belőle.Szerintem sajnos már nem él az öreg, vennék még tőle, de már elérhetetlen.
Jah és nagyon hamar megromlott az itala, 2-3 nap alatt megposhadt felbontás után.
Naszóval ilyen elven lehet akár mézpálinka is.
-
Vladi
nagyúr
Jááájistenem! Mennyire unatkoznak egyesek.
Paradicsoma a zöldséges kertben terem, tehát zöldség. kÉsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest