- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Közben elmélkedtem és talán van kibúvó:
A méz!
Létezik ugyanis mézsör. Igaz ez rendes sör, csak mézzel bolondítva. Ugyanakkor mézes bor is. Ez is szőlőbor, de mézzel segítve az erjesztést, ízesítve. Meg persze mézes pálinka, aminek ugyan ez a logikája.
De!
Ritka ugyan, de készül bor teljesen mézből is! Nekem volt hozzá szerencsém, rendkívüli ital. Egy szlovák öregember főzte, ő árulta a saját nyomtatású címkéjével. (
) Na abban nem volt gyümölcs.
Maga az ital nagyon durván édes, mintha hígított mézet inna valaki, alkohollal. Nagyon sokat nagyon gyorsan meg lehet inni belőle.Szerintem sajnos már nem él az öreg, vennék még tőle, de már elérhetetlen.
Jah és nagyon hamar megromlott az itala, 2-3 nap alatt megposhadt felbontás után.
Naszóval ilyen elven lehet akár mézpálinka is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android játékok topikja
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- SSD kibeszélő
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged