- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dominó85
addikt
Aliexpress-en van vagy 4 olyan márka, ami ezt olcsóbban lealázza szerintem. Lásd Bluedio, Ausdom, Sound Intone, Zealot.
De múltkor volt akcióban Marshall Major II BT 65USD-ért ES (spanyol)-ból és a Hungary is aktív volt. De mivel nekem van egy vezetékes Major-om, így nem vettem meg.
-
pengwin
addikt
Normális vezetékes fejhallgatót, mi mást?
20 ezerért már egész normális darabok is vannak.
Tudom az más kategória és nagyon fehér, de az iPonban kapni QPad QH90-et 18.700 forintért, levehető mikrofonnal, egy egész jó, olcsó HiFi fejhallgatóra építve (Takstar Pro 80). Gyakorlatilag a HyperX Cloud, olcsóbban.
És ezek már vannak olyan visszafogottak, hogy mikrofon nélkül simán ki lehet vinni utcára. Múlt héten láttam is egy srácot a metrón, Clouddal a fején. Teljesen vállalható az a fejes, úgy néz ki, mint egy Beyerdynamic.Aki meg BT-n akar jó (vagy csak elfogadható) hangot, annak nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia és sok kompromisszumot kell kötnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest