Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
Sokat tettem én azért eddigi életem során hogy kialakítsak magamnak és a családomnak egy átlagon felüli egzisztenciát, amiben sosem voltak érdekek, helyezkedések, stb. Pontosan ez az oka hogy másként nézem a világot, mert aki a saját erejéből éri el azt a szintet amire vágyik az úgy gondolhatja hogy akkor erre más is képes lehet valamilyen szintig legalábbis. Én azt látom ebben az országban hogy mindig mindenért más a hibás, aki meg feljebb jutott az csakis csaló lehet. Sok ember nagyon is tehet arról hogy hol tart, csak ezt marha nehéz beismerni. Nos én a továbbiakban is elégedett maradok, leírom a véleményemet amit gondolok, miközben igyekszem senkit nem megsérteni, nem fogok soha személyeskedni, kivéve ha beszólnak persze. Úgy gondolom egy fórumon lehetnek különböző vélemények, meglátások, és ez így is van rendjén. Minden tiszteletem
Még annyit hogy erről a fejhallgatóról akkor sem tudnék pozitívan nyilatkozni ha nekem nem lenne semmilyen.
Off vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Windows 11
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest