- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Szerintem a gyártóknak nagyon kényelmes, hogy az aptx és hd változatát nem ismerik elterjedten az emberek (Én legalább is nem ismertem, és eddig engem sem érdekelt ;-) a füles váltása, pont azért mert nem gondoltam áldozni arra, hogy egy "kicsivel" jobb legyen a jelenlegi vacaknál), de mostmár szétnézek a piacon :-). Szóval thx az infóért ;-)
-
Sinisi
senior tag
Amikor használom akkor az a párom fekszik mellettem (alszik), ilyenkor "nagyon" halkan kell hallgatnom ahhoz, hogy ne zavarjam :-) Nem azért nem áldoztam rá többet mert sajnálom a rávalót hanem mert hanyag voltam és nem néztem meg rendesen, hogy milyet is veszek, bementem a médiába és ez éppen ki volt pakolva az előtérbe, és bedobtam a kosárba... :/
-
Sinisi
senior tag
Hát igen, annak idején nem nagyon néztem szét a piacon, így sikerült is egy gyengeeresztést kifognom (amit már bánok), de mivel igen ritkán szorulok a füles használatára ezért jelenleg inkább mint porfogó sem mint használati eszköz funkcionál ezért még nem jutottam el a váltásig.
-
-
Sinisi
senior tag
Szóval, akkor ilyen fülest nem veszünk :-)
-
Sinisi
senior tag
Nem olyan rossz az a valós 10 méter, kíváncsi vagyok, hogy vasbetonos környezetbe mit hoz a távolságra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest