Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sinisi senior tag Szerintem a gyártóknak nagyon kényelmes, hogy az aptx és hd változatát nem ismerik elterjedten az emberek (Én legalább is nem ismertem, és eddig engem sem érdekelt ;-) a füles váltása, pont azért mert nem gondoltam áldozni arra, hogy egy "kicsivel" jobb legyen a jelenlegi vacaknál), de mostmár szétnézek a piacon :-). Szóval thx az infóért ;-) 
- 

Sinisi senior tag Amikor használom akkor az a párom fekszik mellettem (alszik), ilyenkor "nagyon" halkan kell hallgatnom ahhoz, hogy ne zavarjam :-) Nem azért nem áldoztam rá többet mert sajnálom a rávalót hanem mert hanyag voltam és nem néztem meg rendesen, hogy milyet is veszek, bementem a médiába és ez éppen ki volt pakolva az előtérbe, és bedobtam a kosárba... :/ 
- 

Sinisi senior tag Hát igen, annak idején nem nagyon néztem szét a piacon, így sikerült is egy gyengeeresztést kifognom (amit már bánok), de mivel igen ritkán szorulok a füles használatára ezért jelenleg inkább mint porfogó sem mint használati eszköz funkcionál ezért még nem jutottam el a váltásig. 
- 

- 

Sinisi senior tag Szóval, akkor ilyen fülest nem veszünk :-) 
- 

Sinisi senior tag Nem olyan rossz az a valós 10 méter, kíváncsi vagyok, hogy vasbetonos környezetbe mit hoz a távolságra... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest