Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
válasz
Ivy.4.Ever #42 üzenetére
Ezt a mentalitását a gyártóknak és fejlesztőknek én sem tudom elfogadni. Az 5 éves WayteQ Libra telefonom, ha nem a gyári dolgokat akarom használni, konkrétan használhatatlan (600 MHz ARMv6, 512 MB RAM). Értem én, hogy technikai fejlődés meg minden, de mikor '11-ben megkaptam a Galaxy Ace-em, '12-ben már majdnem a falhoz vágtam a szoftverek robbanásszerű hardverigény növekedése miatt...
Mondjuk mostanság kezd némi stagnálás lenni, mert már a belépő- és középszintű telók is teljesen jók, és nem vágja ki az ember az ablakon pár hónap után. Bár most meg már inkább az jelent problémát, hogy ahogy eddig se, eztán se fognak szoftveresen foglalkozni a telefonnal. Most a telefonok nagy %-a már eleve elavult Androiddal jön ki a piacra (5.1.1), és nagyon nagy %-uk pedig soha az életbe nem kapja meg a 6.0-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest