- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivy.4.Ever
őstag
Én spec egy dologra lettem volna kíváncsi, hogy képes-e viberezni. A többi úgyse érdekel, mert egy S30+ rendszerű nokiaval vígan elvagyok - chat, email, film, zene - ami még annyira sem "rugalmas" mint a J2ME rendszerek. Egyedül a viber vagy egyéb voip hiányzik kicsit. Egy lapáttelefon meg csak kínokkal járna: túl nagy, figyelni kell rá, javítás horror összegek stb. Azt meg külön felháborítónak tartom, hogy egy win xp 512 rammal simán fut, de egy kézi ketyerének meg már kevés. Tudom nem teljesen ugyanaz a kettő, de elviekben ezt akkor is elfogadhatatlannak tartom. Az 1-2 éves termékciklusok pedig vérlázítóak fogyasztói és társadalmi szempontból is. A telefonon sérelmezett dolgok szinte egytől-egyig mesterségesen feltupírozott igényekből fakadnak és számomra azért sem teljesen releváns ez a teszt. Az ára valóban borsós, de talán lesz egyszer egy ilyen nem strapában is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest