- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivy.4.Ever
őstag
Én spec egy dologra lettem volna kíváncsi, hogy képes-e viberezni. A többi úgyse érdekel, mert egy S30+ rendszerű nokiaval vígan elvagyok - chat, email, film, zene - ami még annyira sem "rugalmas" mint a J2ME rendszerek. Egyedül a viber vagy egyéb voip hiányzik kicsit. Egy lapáttelefon meg csak kínokkal járna: túl nagy, figyelni kell rá, javítás horror összegek stb. Azt meg külön felháborítónak tartom, hogy egy win xp 512 rammal simán fut, de egy kézi ketyerének meg már kevés. Tudom nem teljesen ugyanaz a kettő, de elviekben ezt akkor is elfogadhatatlannak tartom. Az 1-2 éves termékciklusok pedig vérlázítóak fogyasztói és társadalmi szempontból is. A telefonon sérelmezett dolgok szinte egytől-egyig mesterségesen feltupírozott igényekből fakadnak és számomra azért sem teljesen releváns ez a teszt. Az ára valóban borsós, de talán lesz egyszer egy ilyen nem strapában is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest