- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
válasz
Ivy.4.Ever #42 üzenetére
Ezt a mentalitását a gyártóknak és fejlesztőknek én sem tudom elfogadni. Az 5 éves WayteQ Libra telefonom, ha nem a gyári dolgokat akarom használni, konkrétan használhatatlan (600 MHz ARMv6, 512 MB RAM). Értem én, hogy technikai fejlődés meg minden, de mikor '11-ben megkaptam a Galaxy Ace-em, '12-ben már majdnem a falhoz vágtam a szoftverek robbanásszerű hardverigény növekedése miatt...
Mondjuk mostanság kezd némi stagnálás lenni, mert már a belépő- és középszintű telók is teljesen jók, és nem vágja ki az ember az ablakon pár hónap után. Bár most meg már inkább az jelent problémát, hogy ahogy eddig se, eztán se fognak szoftveresen foglalkozni a telefonnal. Most a telefonok nagy %-a már eleve elavult Androiddal jön ki a piacra (5.1.1), és nagyon nagy %-uk pedig soha az életbe nem kapja meg a 6.0-t.
-
ebegab92
senior tag
válasz
Ivy.4.Ever #38 üzenetére
Ami biztos: a MediaTek 6572 512 MB RAM-mal tényleg kínszenvedés, ezt a telefon nyomogatása nélkül is ki merem jelenteni. A kijelző viszint szubjektív, egy rossz minőségűvel is együtt lehet ''élni'', nyilván egy jobb darab kevésbé bántja a szépérzéket.
Abban azért neked is igazad van, hogy vannak cuccok lehordva, aztán mégis kellemes csalódás tud lenni.
Ez a telefon a leírtak alapján a hardvernél vérzik el, de ott nagyon. Ha nem él az ember az Android nyújtotta rugalmassággal, akkor persze használható, de akkor meg minek rakott rá droidot a gyártó? Ez a teló MTK-val is jó lett volna, vagy ha már droid, akkor MediaTek 6582/6735+1 GB RAM. -
ebegab92
senior tag
Ilyen rossz telefont ilyen sok pénzért már rég láttam
Ez konkrétan a hulladék kategória ütésálló formában
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest