- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.B.B.B
csendes tag
Úgy látom (olvasom), hogy Neked is van EVOLVEO SP Q4-ed...
Szeretnék érdeklődni TŐLED IS, hogy meg vagy-e elégedve vele? (nyílván nem fogod azt írni, hogy "hú, de egy sz@rt vettem... megbántam...")
Én is tervezem a közeljövőben egy ilyen beszerzését... engem nem nagyon érdekel a kamera képe, a zenelejátszó minősége (hm, arra ott az iPod...)... stb., inkább a telefonáláskori hangminőség/hangerő (belső hangszóró/mikrofon), a máisik fél hall-e Téged rendesn, van-e térerő kietlenebb helyeken, fagyott-e le a rendszer.... tehát az amolyan ÁLTALÁNOS használhatóság...Előre is megköszönöm az infókat....
-
Nagisti
csendes tag
Egyébként, az előző hibajelenségtől eltekintve nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal! Az én esetemben viszonylag aktív használat mellett (terepen is használva, netezés, telefonálás, közepes navigáció-használattal) stabilan 3,5-4 napos üzemidővel szinte már a "hihetetlen kategóriába" tartozik Q4-es. (Mellesleg már sikerült leejteni, de semmi negatívum)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest