Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Defy+LeX

csendes tag

válasz csiktor #130 üzenetére

Szevasz!

Körültekintően és BACKUP után természetesen!!! ezzel a programmal tudsz rootolni egy MTK lapkás device-t:
    MTKDevicesRootTool... Keress rá, olvass utána, és hajrá :).. Semmi extra egyébként... Fontos, hogy az NVRAM-ot is mentsd el, az tartalmazza az IMEI számokat... Ha úgy jársz, mint én, és nincs bizt. mentésed róla (SIM kártyáid többet nem fogja látni a telefon)... Akkor kénytelen leszel te is teljes flash-t csinálni... Vagy Evolveosat, vagy más Brandeset... Én Evolveosat nem találtam, így Sigma lett :D...
    Én addig mókoltam az én kis Evolveom, míg Sigma PQ22 nem lett belőle.. Teljesen kicseréltem a lelkét..
    Ehhez több infót google-n, vagy ezen az orosz oldalon is kaphatsz: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=551761&st=120
    De vigyázz! A Strongphone Q4 és Sigma PQ22 stbstb lehet ugyanaz hardverre, de a kernelbe beépített gyártói változtatások miatt az egyikre jellemző dolgok nem mennek a másikban... Például egy Evolveot másképp kell rootloni, mint egy Sigmát.. Más progi...
    Sigma-hoz például már jelent meg frissítés, míg az Evolveo-hoz nem..
    Ugyanis ez a telefon, több Brand alatt fut:
    De egy korábbi HSZ-ben láthatod is...

Ezeket még hozzávágnám: - ICEMOBILE GravityPro, Ginzzu RS9 Dual

Egyébként én is teljesen meg vagyok vele elégedve... Képeket gyönyörűeket csinál, a Mobilarénánál szolídak voltak!! Bár ehhez tudni kell tartani, meg beállítani kicsit a fényképezéshez... Nem részletezem, e a lényeg, hogy ez ne legyen hátráltató tényező.. Egy túrához is tökéletes, akár próbaképeket is küldök, tud!! A kijelző napfényben enyhén szólva is fos :/// szinte semmit nem látni, csak a bosszankodó tükörképed...
    Hang alapból hangos, és ha használsz DSP-t, akkor még kijön egy kis basszus is...

Új hozzászólás Aktív témák