- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem őszintén meglepett, hogy mennyivel jobb érzés Type-C-t használni, de biztosan vannak, akiknek nem vagy alig számít. Gondoltam rá mostanában, hogy Galaxy S7 még éppen elfogadható lenne nekem méretileg, de microUSB-vel szerelt telóra már nem mennék vissza; ennyit is számíthat a Type-C.
-
Sok sebből vérzik ennyiért. Nem tudom, melyik átcímkézett kínai modellt takarja az Evolveo ezen újdonsága, de a jelekből ítélve az eredeti csak IP67 volt. Normálisabb gyártók az IP68-at legalább 1,5 méteren tesztelik, nem 1,2 méteren, noha igaz, a szabvány utóbbit is megengedi, csak az a lényeg, hogy 1m-nél mélyebbre vigyék.
Gyenge SoC, nincs Type-C csati, nincs giroszkóp, vacak navigációs képességek, gyenge kamera. Tapasztalatból tudom, hogy egy átlag, középkategóriás Samsung bírja a másfél méteres esést terepen; egyszerűbb tehát venni egy vízálló Samut ezen az áron. A3 2017 ennyiért már vihető is, és erősebb SoC, Type-C, normálisabb IP68, giroszkóp, jó navigáció, sokkal jobb kamera. Az esést pedig szerintem nem sokkal bírja jobban a G2, illetve az amúgy is erősen szerencse függvénye.
40-ért már más lenne a véleményem róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest