Új hozzászólás Aktív témák
-
67tuareg
tag
Vettem egy ilyen telefont melósnak a hosszú akkuidő miatt. Egyenlőre meg vagyok elégedve vele, annyit tud amennyit kell tudnia.Tettem rá polifónikus csengőhangokat amiből csak nagyon kicsi terjedelműt kezel. Tettem, illetve kerestem rá háttérképeket, ebből ki is derült számomra, hogy a kijelző felbontása csak 128x160!!!! Azért a gyártóban lehetett volna annyi tisztesség hogy ezt korrektül megosztja velünk felhasználókkal!
-
bumbi91
csendes tag
Ha 3G lenne meg jobb szoftver nem bírná így az aksi, és ennek az a lényege. Hardcore túrázónak kell ilyen. Olcsóbb mint napelemet venni a mobilhoz. Meg nem mindenhol van annyi nap. Ajánlom plecsnit érdemelne, hiszen ez a telefon bírja a legtovább.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
krisztian112 #48 üzenetére
Nem csak belekalkuláltam, hogy közbe használják is a telefont egy kicsit is, meg, hogy talán az akksi nem pont 3000 órát bír ki. XDXD trolling
-
krisztian112
senior tag
válasz
gyáliSanyi #47 üzenetére
te sem gondoltad komoylan? xd Egyrészt az aksi is merül üresjáratban is, ez a 150 nap meg baromság. Még ha nemnyúlsz hozzá akkor se. Amúgy meg nemhinném hogy vkinek nehezére esik hetente feltölteni a telefont xd
Am neked egy év 600 napos? XDXD fail
-
gyáliSanyi
őstag
Az a 150 napos készenléti idő nem semmi!
Aki csak keveset használja a telefont, annak egy évben 4x kell feltöltenie és kész. -
charlie_hu
aktív tag
válasz
krisztian112 #38 üzenetére
Ha azt veszem, hogy laborba a tetszőleges okostelefon csak 2-3 napot bír, ahhoz képest ez már két nagyságrenddel nagyobb
-
hero01
csendes tag
aku
minden más
-
kariad
senior tag
Kész vicc.... Meg az aksihoz se férek hozzá...
-
Sn[4k3]
senior tag
3600mAh aksi és csak 9 pont?! Mi a tíz pont, ha ez nem??? Ennyi pénzért sajnos ez kevés szoftver téren, Xcover-széria jobban bejön, lehet megbízhatóbb is, bár azokban nincs ilyen brutál aksi.
mrpetet lelöné már valaki? Csak trollkodni tud minden egyes tesztbe
-
krisztian112
senior tag
válasz
charlie_hu #37 üzenetére
Jaja. Ha nem nyúlsz hozzá akkor addig kibírja, Amint telefonálsz vele meg ilyesmi már drasztikusan csökken. Ezek az értékek csupán laboratóriumi körülmények között értendő, mint a többi készülék esetén is.
-
charlie_hu
aktív tag
3600 ora keszenlet? Az 5 honap. Ez komoly?
-
ssppiikkee
tag
válasz
gepardlacee #3 üzenetére
-
meroly
veterán
Nekem is egyedül az akku tetszik benne, szívesen beáldoznék pár centimétert a telefonom vastagságából egy ilyen akkuért, de mondjuk a feléért is
-
fondorlatos
aktív tag
Az akkuja adatait olvasva felkaptam a fejem...
-
dontibee
tag
Üzemidő "csak" 9 pont?!
Akkor mi a 10-es? -
mrpet
tag
Mi ez a förmedvény???????
-
blackydan
senior tag
Panthom gyenge akksija után ide már sikeresen beleraktak egy brutál jót, ugyanakkor szoftverben még mindig semmi fejlődés
-
prolad
addikt
Volna egy réteg aki ilyennek nagyon örülne , a terepen dolgozó egyszerű munkásoknak pl.jól jönne egy ilyen,de ők meg nem áldoznának rá ennyit.Ha 20ért árulnák kb az xcover szériával egy árban (tudásban néhol a samu előrébb is van meg ugye az evolvenál már csak a név miatt is olcsóbban kéne adni)akkor igazán kelendő lenne,melós néptelefon/nép melóstelefon válhatna belőle.
Szerk:a vállalkozók nem ilyennel nyomulnak,bb vagy iphone a menő
-
prolad
addikt
Elég érdekesre sikerült a telefon,inkább spórolnék még egy sonimra.Az akkuért viszont dícséret.A kamerát viszont nem tudom hova tenni.
-
Rayrobi
csendes tag
Nem néztem teljesen végig a tesztet, de észrevette valaki rajtam kívül, hogy az Értékelő táblázatnál az van kiírva, hogy Asus Transforer Pad Infinity?
-
Diablo18
senior tag
ez 1 igazi
munkás teló -
kolosanyi
veterán
Brutális akksi. Amúgy meg nagyon minimál cucc, nem minimál áron. Jó lenne ez, csak fele ennyiért.
Amúgy meg dinamikatartomány...
-
DS39
nagyúr
bár ebben a kategóriában nem ez a fontos de ez csak nekem furcsa?
A hátlapon egy fixfókuszos kamera található, mellyel maximum 240 x 320 képpontos fotókat lőhetünk, a mozgóképek legfeljebb 480 x 360 pixelesek lehetnek.
(hogy lehet hogy kisebb felbontású fotót tud lőni, mint amilyet videó módban felvenni, ez általában fordítva szokott lenni) -
callmeakos
veterán
válasz
krisztian112 #1 üzenetére
De kérdés, kell e ennél több egy ilyen telenfonba.
Sxerintem meg nem rossz. Amire ki van találva azt maximálisan teljesíti. -
Kapanyél
őstag
Ez sehol nem IP68-as védettségű.
Legfeljebb Kínában... -
tzsolesz
nagyúr
A hátlap alatt egy 3600 mAh kapacitású lítium-ionos akkumulátor foglal helyet, melynek kapacitása papíron is tekintélyt parancsoló. Az üzemidő beváltja a hozzá fűzött reményeket, a két nap alatt egyetlen egységet sem csökkent a töltöttségi szint mutatója. A hivatalos adatok szerint egy feltöltéssel 2700 percnyi telefonbeszélgetésre és 3600 órányi készenlétre számíthatunk.
Atya ég. Ez az akku 3-4 napig bírná egy tekintélyes 4 magos tepsi alatt is, kőkemény használat mellett. Ennyi. Nem kell töltőt vinni sem magunkkal, szerintem még egy hetes túrára sem. -
kenwood3
addikt
Nagyobb felbontású videót vesz fel mint amilyen fényképet csinál? Ez nem fordítva szokott lenni ?
-
Maxentius
addikt
45 kB belső memória?!
(Nem elírás?
)
-
OC
őstag
Elírás:
"A hivatalos adatok szerint egy feltöltéssel 2700 percnyi órányi telefonbeszélgetésre és 3600 órányi készenlétre számíthatunk"
-
gepardlacee
tag
Nagyon HD az a kamera
-
kcsa
veterán
ár-érték arány elég borzalmas...
-
krisztian112
senior tag
Szerintem az egyetlen pozitívum ebben a készülékben az akksi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest