- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
#40553216 #30 üzenetére
Az okosporszivot nem a rendes takaritas kivaltasara szanjak, hanem a kiegeszitesere. Hetkozben felszedi a lehullott kajadarabokat, behurcolt szoszoket es apro hulladekokat a szem elott levo helyekrol, hetvegen pedig vegigmesz (vagy a takaritono vegigmegy) a lakason a nagy geppel. Igy mindjart van ertelme, foleg kisgyerekes csaladban.
@37 -Skylake-
Szerintem az egy nagy tevhit, hogy az angoloknak nincsen jo konyhaja. Kint elek 4 eve es nagyon finom angol eredetu eteleket lehet enni a gasztropubokban, helyi alapanyagokbol. Tovabba a fiatalabbaknal nepszeru hobbi a fozes, es sokan nemzetkozi eteleket keszitenek (szupermarketekben elkepeszto nemzetkozi valtozatossagu alapanyag van hazai viszonyokhoz kepest). Koltenek is konyhara rendesen, nagy 2-4 ezer fontos sutoket vesznek, amikben egy nagy es ket kisebb sutoegyseg van. -
válasz
#40553216 #30 üzenetére
"A robotporszívó erős kompromisszum a lustaság, az „ahol a papok táncolnak” szemlélet és a valódi tisztaság hármas metszetének."
Ott a pont... Én pl kapásból a magasabb szinteket (poros polcok, stb) is szoktam porszívózni, ill megnézném, ahogy a robot odébbtolja a kanapét, ami alatt a legdurvább porhegy szokott összegyűlni... Mint fentebb írtam, ennyi pénzt max akkor, ha egy zárt, teljesen önszervező "étteremegységet" kap az ember, amit havi 200EUR-val megetet és cserébe kapja a kész frissen sült/főtt kaját. Onnantól kezdve, hogy a konyhabútorok nekem nyafognak és nem oldják meg a problémát, semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest