- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Redmi Note 3-ból volt b20-as és b20 nélküli snapis verzió. Ahogy a Redmi Note 4-ből is van snap 625 b20-al és snap 625 b20 nélkül. És a Mi Note 2 esetében is így van. tehát ha ennyire fillérbaszik a samu is, akkor nem csak a licencdíjjal tud spórolni, hanem az antennával is. márpedig ez a logikus. Így viszont biztos nem éleszted fel semmilyen módszerrel.
-
joey04
titán
válasz
WinstonWolf #34 üzenetére
Amit te akarsz az jó, de sajnos kivitelezhetetlen.
-
joey04
titán
rendben te tudod. most rákerestem a note 4 dual sim verzióra, és a kódja alapján mindenhol egyező specifikációt találtam, és mindenhol tisztán látható, hogy nincs b20. tehát ha ilyet akartam volna és feltétel lett volna a b20, akkor kb 2 perc alatt le is húztam volna a listáról.
-
joey04
titán
Én nem ezt mondtam, hanem hogy teljesen egyértelmű, hogy melyik frekvenciát támogatja, ha már tudod a típust.
Mert te ezt írtad: Még mindíg jobb, mint ázsiából rendelni olyat, amiről nem tudni, hogy milyen frekvenciákat támogat.
De, pontosan tudni, hogy milyen frekvenciákat támogat az ázsiai verzió. Erre utaltam csak. -
joey04
titán
válasz
WinstonWolf #17 üzenetére
érdeklődjenek egy be sem mutatott készülékről? ráadásul nem is hazai kérdéssel kapcsolatban? "komolyan baszki?"
de ha nem is lenne ilyen nonszensz a helyzet: várják meg mire hivatalos válasz érkezik? addigra már 8 másik témát kibeszél a közösség. mire jön hivatalos válasz már senkit nem érdekel az adott téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Gurulunk, WAZE?!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest