Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gadgetfun

tag

válasz Tigerclaw #42 üzenetére

Egyrész, én úgytudom, a Samsung csak felvásárolta azokat a szabadalmakat amivel most sarokba szorította az Apple-t, de ez mindegy is mert a másik, hogy teljesen mindegy mennyibe került egy formaterv kitalálása, ha le van védve és azt lemásolja valaki számoljon a következményekkel. Én nem akarok állást foglalni az ügyben, nem kívánok sokakkal ellentétben valami bennfentesként tetszelegni, nem látok be a színfalak mögé, ki kezdte és miért is indult ez az egész, nem is érdekel. Dizájnérként, engem a guta megütne, ha egy sikeres termékemet lemásolná valaki és ezzel letarolná a piacot előlem. Nem kell ehhez valami nagy ötlet, elég ha csak népszerű lesz a forma, és valamiféle életérzést, hovatartozást sugall, és ezt meglovagolva akar valaki kiharapni a tortából. Pl. A Levi Starussnak a mai napig fizet minden farmergyártó, ha szegecseket akar a zsebek sarkára rakni, vagy ha narancssárga cérnával akarja felvarrni a szegélyt, mert ez az ő szabadalmuk. Ennyi. :)

"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...

Új hozzászólás Aktív témák