- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Ja igen, és a maiban lesz kép is rólam (na nem lesz egy nagy élmény ám, lehet le is csökken majd felére az olvasótábor
), mert ma megkértem valakit, hogy fényképezzen le, amúgy jellemzően egyedül vagyok és a fényképezőgép másik oldalán tartózkodom, ezért nincs rólam fotó.
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Igen, folytatom tovább is, mert az alapötlet az az volt, hogy a családomnak csinálom a beszámolót, hogy ne kelljen mindenkinek egyesével elmesélnem meg végigmutogatnom a csillió képet, amikor hazajöttem.
Csak időközben olyan népes olvasótáborom lett, hogy egészen zavarban vagyok, meg nagyon jól is esik, ki gondolta volna, hogy érdekel olyanokat is, amit írok, akikk nem is ismernek?
Szóval ennyi embert már nem merek cserben hagyni.
És nagyon köszönöm a sok dicséretet és jó szót!
Nem tudom, észrevettétek-e, de le vagyok maradva egy nappal a blogban, igyekszem magam holnap reggelre utolérni. :-) Szóval két bejegyzés várható, sok-sok képpel. Június 11-én megyek csak haza, addig még lesz miről írnom, remélem.
Szóval jönnek a folytatások.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Crucial 240GB SSD eladó
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest