- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Ja igen, és a maiban lesz kép is rólam (na nem lesz egy nagy élmény ám, lehet le is csökken majd felére az olvasótábor
), mert ma megkértem valakit, hogy fényképezzen le, amúgy jellemzően egyedül vagyok és a fényképezőgép másik oldalán tartózkodom, ezért nincs rólam fotó.
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Igen, folytatom tovább is, mert az alapötlet az az volt, hogy a családomnak csinálom a beszámolót, hogy ne kelljen mindenkinek egyesével elmesélnem meg végigmutogatnom a csillió képet, amikor hazajöttem.
Csak időközben olyan népes olvasótáborom lett, hogy egészen zavarban vagyok, meg nagyon jól is esik, ki gondolta volna, hogy érdekel olyanokat is, amit írok, akikk nem is ismernek?
Szóval ennyi embert már nem merek cserben hagyni.
És nagyon köszönöm a sok dicséretet és jó szót!
Nem tudom, észrevettétek-e, de le vagyok maradva egy nappal a blogban, igyekszem magam holnap reggelre utolérni. :-) Szóval két bejegyzés várható, sok-sok képpel. Június 11-én megyek csak haza, addig még lesz miről írnom, remélem.
Szóval jönnek a folytatások.
-
paramedic
aktív tag
Esetleg becsempészhetnél a következő írásodba egy téged ábrázoló fotót is...
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
A logoutos Computexes írásaid a 3. napig zsinórban olvastam el annyira tetszett, egész jól átjött mi van ott, főleg ezzel a sok képpelAz a vasút, mint ahogy előttem is írták valszeg mágnesvasút, más nem nagyon lehet (gondolom).
Egyébként ha vége a Computexnek és ugye még maradsz ott, a többi napról is írsz amit ott töltöttél? Mert örömmel olvasom!
-
negyedes
addikt
Magnes vasut?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Parfüm topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850 (NANO IPS/2K/180hz)
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest