- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Shalala
senior tag
Pont a vendegeg miatt viselik a maszkot
,
naluk eleg komoly volt az influenza jarvany, emlekezhettek a hirekbol. Ha kicsi esely is van egy uj jarvanyra akkor raadasul az osszes bolti alkalmazottnak kotelezo a maszk viselese, mert sok emberrel talalkoznak soknak adhatjak tovabb ha elkapnak vmit. Mult ev novemberben ranezesre kb az emberek 70%-a maszkban nyomta, neztek is mikor kohogtem az utcan -
Panther
HÁZIGAZDA
Esetleg lehetne a szótár a fő vonások alapján, amolyan fa-szerkezetben: első fejezet ha a jel közepén van függőleges vonal. Második ha középen vízszintes. Harmadik, ha... stb. Aztán a fejezeteken belül alfejezetek, hogy hol van még vonal, és a végén eljutnánk a 6-8adik szintre, ahol már csak 8-10 jel lenne, amiben megtalálod ami kell. Hm?
-
Pukkancs
aktív tag
Az étteremnél lévő izének a jelentése nem más, minthogy: Amerikai asztronauta maszkosharcos taureneknek belépni tilos.
-
Jadro
veterán
Azért elég kemény, hogy maszkban nyomják a felszolgálók/szakácsok a kajáldában.
-
törölt tag
Gondolom ok is megneztek a Food Inc-et
. A filmtol nekem is elment az etvagyam egy hetre
.
-
Dany007
veterán
Ahogy látom ott sincs túl jó idő...
Lehetne kérni több Kínai nénis képet?
Az előző (ph) cikkben volt pár rózsaszín szépség. Látom van ízlésedAmúgy kemény ez a kínai nyelv. Nekem is pont az jutott eszembe, mint neked. Hogy kéne egy szótár, de akkor meg mi alapján keresnéd ki...
Próbálnál összehasonlítani párezer jelet, vajon melyik egyezik... nem megoldás.
Ez az amerikai hústilalmat se nagyon értem =/ Dehát ők tudják.
-
Mr.Csizmás
titán
hú de odamennék zabálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- Formula-1
- Battlefield 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest