- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Mivel 20 perc alatt lazán belemegy egy napi delej, ezért amíg fogat mosok, és reggelizem bőven feltölt.
Ezen én nem problémázom.Hadd segítsem ki Joey-t (pedig nem szokásom
)
Tehát mik azok a korlátlan jóságok amikért cserébe megéri az egynapos üzemidőt választani?
- Túra navigáció
- Google keep integráció
- Google maps navigáció
- EPUB kezelés (nem, nem ezen olvasok könyvet, de pl. egy vizsgán jól jöhet)
- Shazam a csuklómonMost így fejből ennyi
-
NemMo
őstag
Pl a kocsiban kapok egy üzenetet, akkor diktálva tudok válaszolni ami tökéletesen működik vagy szintén autóban mivel az enyémben nincsen navi elindítom a telefonon a navigációt és zsebre teszem, mert az órámon mutatja, hogy mikor merre kell menni és amikor konkrétan kanyarodni kell, akkor rezgéssel jelzi. Ez szerintem valami egészen zseniális és nagyon hasznos. Tudok az órámmal fizetni akkor is, ha a telefonomat otthon hagytam. Tudok hívást fogadni és kezdeményezni ez kocsiban és pl otthon is nagyon jól jön. Nekem ezek a fontosak. 2 naponta töltöm kb 30-40 perc alatt (ez a maximum) tele van. Apple watch.
Amíg androidos telefonom volt az ahhoz passzoló okos óráimat csak addig hordtam, amíg tartott az újdonság varázsa, majd az analóg óráimat viseltem inkább de amióta megvan az aw csak azt hordom, sajnos tönkre is ment az ecodrive citizenem, mert túl sokáig hevert a fiókban és lemerült. Nekem nagyon bevált és imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged