Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
válasz
Cranberries #12 üzenetére
A sajátjával az apple térképpel, legalábbis én mással nem próbáltam
-
NemMo
őstag
Pl a kocsiban kapok egy üzenetet, akkor diktálva tudok válaszolni ami tökéletesen működik vagy szintén autóban mivel az enyémben nincsen navi elindítom a telefonon a navigációt és zsebre teszem, mert az órámon mutatja, hogy mikor merre kell menni és amikor konkrétan kanyarodni kell, akkor rezgéssel jelzi. Ez szerintem valami egészen zseniális és nagyon hasznos. Tudok az órámmal fizetni akkor is, ha a telefonomat otthon hagytam. Tudok hívást fogadni és kezdeményezni ez kocsiban és pl otthon is nagyon jól jön. Nekem ezek a fontosak. 2 naponta töltöm kb 30-40 perc alatt (ez a maximum) tele van. Apple watch.
Amíg androidos telefonom volt az ahhoz passzoló okos óráimat csak addig hordtam, amíg tartott az újdonság varázsa, majd az analóg óráimat viseltem inkább de amióta megvan az aw csak azt hordom, sajnos tönkre is ment az ecodrive citizenem, mert túl sokáig hevert a fiókban és lemerült. Nekem nagyon bevált és imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új - Apple Watch Series 10 LTE 42mm Alu Rose Gold Case Light Blush Sport Band S/M
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest