Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Google Maps is megy rajta, pont ma használtam.
Amúgy az egy hetet és egy napot bíró okosórák közötti különbség egy szóval leírható: bővíthetőség...
Míg egy zárt rendszerű óra a végeletekig optimalizált zárt rendszerével elketyeg napokig, addig a programokkal bővíthető társa igaz csak 1-2 nap, viszont van rá minden is, ami csak órára értelmes lehet (meg az is ami nem az).
Ha elég egy zárt rendszerű óra tudása, ami utolsó perceiben is annyit fog tudni mint amikor kivetted a dobozból, akkor szuper. Ha szeretnéd bővíteni, és olyan megoldásokat, programokat használni rajta amikre a gyártó mondjuk alapból nem gondolt; akkor nem is kérdés.
Én maradok az utóbbi vonalon, zárt redszerű eszköznek egy okoskarkötő nálam belefér, egy óra azért legyen kicsit komolyabb.
És járt a kezeim között pár ilyen termék, nem arra alapozom a véleményem, hogy megnyomkodtam az MM-ben. -
juuzer
addikt
Mondjuk örülök, hogy nem a félresikerült Qualcomm Snapdragon Weart fogja kapni.
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #25 üzenetére
Béna/hanyag volt a gyártó
A cél az volt, hogy csak az adott szerződött szolgáltatók kártyáival lehessen használni. Az említett trükkel viszont megkerülhető a korlátozás. Annyit csináltak, hogy az említett opció rejtett maradjon, amíg nem kap angol voda simet. Utána viszont már akármilyen QR kódot elfogad, további korlátozás nélkül. Lehet, hogy szándékosan csak tessék-lássék módon oldották meg, bedugva ezzel a szerződött szolgáltató száját (?)...ez nem fog már kiderülni
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #23 üzenetére
Ez én nem állítottam. Nekem se volt. Beszereztem. Én csak annyit állítottam, hogy működik itthoni esimmel. És csak azért, mert Te azt írtad, hogy nem működik. Szimpla tapasztalat megosztás, hátha valakinek hasznára válik.
-
-
helixP
nagyúr
Mivel 20 perc alatt lazán belemegy egy napi delej, ezért amíg fogat mosok, és reggelizem bőven feltölt.
Ezen én nem problémázom.Hadd segítsem ki Joey-t (pedig nem szokásom
)
Tehát mik azok a korlátlan jóságok amikért cserébe megéri az egynapos üzemidőt választani?
- Túra navigáció
- Google keep integráció
- Google maps navigáció
- EPUB kezelés (nem, nem ezen olvasok könyvet, de pl. egy vizsgán jól jöhet)
- Shazam a csuklómonMost így fejből ennyi
-
NemMo
őstag
válasz
Cranberries #12 üzenetére
A sajátjával az apple térképpel, legalábbis én mással nem próbáltam
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #14 üzenetére
Nem jól tudod
Csak 1 percre kell beletenni egy angol voda simet, hogy megjelenjen a Wear OS telefonos appban a mobilhálózat hozzáadása menüpont, utána már akármilyen szolgáltató esim QR kódját be tudod scannelni. Én itthon használtam magyar Telekom esimmel bug és hibamentesen
Ez az órának nevezett rettenet meg hiába kér minden este naftát...hogy teszem töltőre mégis, ha bottal se kotornám odébb. Rusnya szegénykém nagyon
-
Gábor-KJ
őstag
Viccnek elmegy…
Az hogy ronda mint a bűn - az más kérdés. -
NemMo
őstag
Pl a kocsiban kapok egy üzenetet, akkor diktálva tudok válaszolni ami tökéletesen működik vagy szintén autóban mivel az enyémben nincsen navi elindítom a telefonon a navigációt és zsebre teszem, mert az órámon mutatja, hogy mikor merre kell menni és amikor konkrétan kanyarodni kell, akkor rezgéssel jelzi. Ez szerintem valami egészen zseniális és nagyon hasznos. Tudok az órámmal fizetni akkor is, ha a telefonomat otthon hagytam. Tudok hívást fogadni és kezdeményezni ez kocsiban és pl otthon is nagyon jól jön. Nekem ezek a fontosak. 2 naponta töltöm kb 30-40 perc alatt (ez a maximum) tele van. Apple watch.
Amíg androidos telefonom volt az ahhoz passzoló okos óráimat csak addig hordtam, amíg tartott az újdonság varázsa, majd az analóg óráimat viseltem inkább de amióta megvan az aw csak azt hordom, sajnos tönkre is ment az ecodrive citizenem, mert túl sokáig hevert a fiókban és lemerült. Nekem nagyon bevált és imádom. -
saintex72
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Ticwatch 3 pro ultra gps 3 nap, 24 órás pulzus, véroxigén stb. Essential mód közel 50 nap. Nálam pont ez döntött, hogy melyik óra legyen. Egy hétvégét mindenképpen ki kell bírnia töltő nélkül úgy, hogy teljes okosóraként működik, sportfunkciókkal.
-
Ezt az "egy napot kibír" dumát ismerjük. Reggel hatkor elmegy a pógár otthonról, aztán ha kicsit jobban használja a terméket (elvégre azért vett korlátlan okosórát, hogy a korlátlan funkcióit használja) délután öttől már csak a fekete kijelzőt nézegeti. Volt már erre példa épp elég.
"...cserébe nem is tudnak semmit..."
Nekem ez a pár semmi kell csak:
Sport monitorozás akár egésznapos gps-el, pulzus méréssel (ezt tuti nem tudja a gugli órája az üzemidő miatt)
Üzenetek megjelenítése, magyar karakter készlettel
Email jelzése
Hívás jelzés ami óráról elutasítható,
Rezgő ébresztés.
Mi az a lényeges amiről lemaradok egy egynapos korlátlan okosórához képest? Ekg? Óráról telefonálás? Óráról üzenet írás? Segíts, mi van még? -
kakuk.tamas
addikt
válasz
dajkapeter #2 üzenetére
Az összes óra lemerül aktív hálózati kapcsolattal a nap végére… 🤷🏻♂️
Volt Galaxy Watch Active2-m, fele annyit se bírt, mint egy Watch 5…. -
válasz
dajkapeter #2 üzenetére
Még nem tudtam az órámból egy hétnél rövidebb üzemidőt kihozni (Huawei watch Fit). Persze az nem is okosóra, és nem is kapcsolódik a netre, és nem is gugli, és nem is...
-
Naponta töltögetni? Biztos sokan elégedettek egy óra egynapos üzemidejével. Nekem még telefonban se kell olyan amit naponta kell tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 300 milliamperórás akkumulátorral és hálózati kapcsolattal egynapos üzemidőre lehet számítani a Google okosórájától.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple TV eladó
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest