Esténként a Pixel Watch is kérni fogja a töltőt

300 milliamperórás akkumulátorral és hálózati kapcsolattal egynapos üzemidőre lehet számítani a Google okosórájától.

Hirdetés

Forrásaira hivatkozva azt írja a 9to5Google, biztosan lesz mobil adatkapcsolatra képes változata a Google Pixel Watch okosórájának. A forrás hozzáteszi, a 40 milliméteres tokozású eszközben 300 milliamperórás akkumulátor dolgozik majd, amivel bő egynapos üzemidőre lehet számítani. A Galaxy Watch 4 azonos méretű kiszerelése 247 mAh-s akkuval van szerelve, ami a Wear OS 3-as rendszerrel nagyjából 24 órányi aktív használatot biztosít. A Fossil Gen 6 és a Skagen Falster Gen 6 is ekkora teleppel szerelt, és bár ott a kevésbé hatékony Snapdragon Wear 4100+ lapka van az órákban, általában azokat a kiegészítőket is naponta tölteni kell.


Biztos, hogy vezeték nélküli töltést használ majd a Pixel Watch, a kérdés csak az, milyen gyorsat? (forrás: Android Central)

Az egyelőre kérdéses, hogy a Google milyen optimalizálással segítené szoftveres oldalról a hosszabb üzemidőt, ahogy azt sem tudni egyelőre, hogy milyen gyors töltés fogadására lesz alkalmas a Pixel Watch. A Samsung és az Apple a QI szabvány egy-egy formáját használja, vélhetően a Google is ezt az utat követi majd. A Pixel Watch és a Samsung kapcsolata azonban nem merül ki ennyiben, korábbi pletykák szerint az Exynos W920 hordható eszközökbe tervezett, a Galaxy Watch 4-es szériában debütált processzor hajthatja a keresőóriás óráját.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés